Arma 2-ben hogy hozzak létre Nato jellel ellátott osztagokat? (Fireteam, Section, Squad, Platoon, Company)
Figyelt kérdés
Van a játékban a "hadsereg irányítása" kiképzés mikor több ember irányítasz amik elvannak látva NATO szimbólummal csak azt nem tudom hogy például a játék során lesz küldetés hogy létre kell hozni egy bázist és el kell foglalni a falukat de ott ha legyártom a katonákat ugyan úgy berakja a lenti sávba őket ahol egyesével kijelölgetve küldhetem őket ide-oda vagy beosztom őket szín szerinti csapatokba de úgy macerásabb hogy tudom őket "Squad"-ba "Platoon" vagy "Company"-be sorolni az embereket ?2014. dec. 20. 17:34
2/2 A kérdező kommentje:
Nem.
2015. jan. 11. 15:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!