Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért voltak ilyen idegesítően...

Miért voltak ilyen idegesítően nehezek a régi játékok?

Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha nem lenne nehéz mi értelme lenne?Hogy ha 1 óra alatt kinyomná az ember nem lenne benne semmi élvezet.

Hát azért néha én is kiakadok amikor 20-adszorra töltöm be a mentett állásom.

De most egyébként milyen játékra gondolsz?

2014. dec. 14. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
A Don't Shoot the Puppy nem is olyan régi játék!
2014. dec. 14. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
A régi játékok valóban nehezebbek voltak.. Az akkori easy fokozat olyan, mint a mostani normal :D
2014. dec. 14. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a mostani játékok idegesítően könnyűek.
2014. dec. 14. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem voltak azok idegesítően nehezek.

Persze, voltak tényleg nehézt játékok is (Mega Man, Super Mario 2: The Lost Levels, Commandos), de pont ez volt bennük a kihívás. De szép számmal voltak szerintem nagyon könnyű játékok is.

#4-nek viszont igaza van. A nehézség kezd eltűnni a játékokból. Sőt, bizonyos játékfajták (gondolok itt sok MMORPG-re, meg az addiktív online játékokra) pont arra alapozzák népszerűségüket, hogy SEMMI ügyesség vagy ész nem kell ahhoz, hogy eredményesen játssz benne.

Én pont azt hiányolom, hogy egyre kevesebb az olyan játék, ami valós kihívást jelent. Sajnos a legtöbb mai játék pusztán a grafikájával hódít.

2014. dec. 20. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!