Hogyan tudnám pótolni ezt az alkatrész?
Figyelt kérdés
Van egy Tomy márkájú Thomas mozdonyom, még kiskoromból. Költözés során megsérült az egyik oldalán két kereke, és mivel eléggé fontos nekem ez a játék szeretném valahogy helyrehozni. a kerekek nagyjából 1,5-2 CM-esek. Gondoltam arra hogy kicserélem egy másik mozdonyból, de eddig nem találtam se pótalkatrészt se gy másik törött mozdonyt. Gondoltam arra, hogy házilag készítek egyet de ennek nem tudom, hogy kezdjek neki. ha bármilyen ötleted van vagy akár van egy ilyen törött mozdonyod akár megvételre is az jó lenne
2014. dec. 6. 21:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!