Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gnar vagy Wukong a jobb?

Gnar vagy Wukong a jobb?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem egy árban vannak, de melyikre gyűjtsek szerintetek?
2014. dec. 13. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:

amelyikkel tudsz játszani. Ha te a csokis pudingot szereted, de mindenki más azt mondja a vaníliás puding a jobb, akkor vaníliás pudingot fogsz enni, vagy csokisat?

Gnar-t sokat vitték, mivel távolsági míg át nem változik, Wukong meg jó junglernek, mert W miatt láthatatlanban megy be gankelni.

2014. dec. 13. 11:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Wukong :) Gnarnak a sustaint épp hogy átalakulása adja meg egy rosszul időzített teamfight fájdalmas tud lenni a mini Gnarnak viszont a nagy mindent visz :) Wukongra meg bármikor tudsz számítani nincs formához kötve.....Nekem mind2 nagy kedvenc , mind2nek megvan a képessége hogy egy teamfightot a maga oldalára fordítson, többféle stílusba játszhatóak.Szerintem mind2-t vedd meg ha szeretsz top lanen játszani.
2014. dec. 13. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:

wukongot solo quebe ajánlom ott az ultija nagyon hasznos kevés cd és úgy helyezkednek el az emberek hogy nagyon használható tud lenni,csapatjátékba meg gnar lanen nagyon erős tanknak is jó és jól lehet vele menekülni de gnart inkább csapatjátékhoz ajánlom solo quebe túl kiszámíthatatlan a csapatnak mikor mit csinál

Szóval soloba wukongot vedd meg ha csapatjátékot csinálsz nagyobb divizióba akkor gnart

2014. dec. 13. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!