Miért nem tudom feltelepíteni az Assassins Creed-et?
Figyelt kérdés
a readme fileban írták is hogy nem lehet arra a meghajtóra tenni amin a rendszer is van..na de miért? windows 7-em van, és egy 500GB-os vinyo van a gépbe tehát szabad hely van, ilyenkor mit tudok csinálni? ja és amikor rányomok a telepités gombra ahol meg kell adni a telepitési könyvtárat akkor kiirja hogy nem tudja égrehajtani a feladatot mert magasabb felhasználói szint szükséges..én vagyok az egyetlen felhasználó..nyilván rendszergazdaként megadva.. valaki PLS HELP!2010. jan. 31. 22:36
1/7 anonim válasza:
Ha nem eredeti a cd akk elsőnek kikell másolni mindenfájlt és csak utána tod feltelepíteni Küll is a windows7 szar a játékokterén
2/7 A kérdező kommentje:
öö átmásoltam a daemon meghajtobol a simára..de igyis ugyanazt irja ki hogy:
Line-1:
Error:Unable to execute the external program
A kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges.
azért köszi
2010. febr. 1. 15:44
3/7 A kérdező kommentje:
az írja hogy csak xp-n meg vistán megy..hát megprobálom felrakom az xp-t ha ugyse megy akk DEL
2010. febr. 1. 15:46
4/7 A kérdező kommentje:
felraktam az xp-t fel is sikerült raknom a játékot el is inditottam bejött az Ubisoft Autopatcher letöltötte a v1.02-es patch-t de azt nem tudja felrakni...utána rányomok mégegyszer az ac exe-re utána nyomok egy nemet hogy ne rakja fel a patchet(ugyse tudja) akkor bejön egy másik ablak hogy zárjam be az olyan alkalmazásokat amik használják a hangkártya driveremet mert akkor nemlesz hangja..és nem lép be a játékba sehogy sem...VKI?!
2010. febr. 1. 18:34
5/7 anonim válasza:
Gőzöm nincs hogy mi lehet a baj.Nekem xp-m van ilyen bajom nem volt.Csak simán telepítette és kész.
6/7 A kérdező kommentje:
szar a hangkártyám és ezért nem enged be..de ma remélhetöleg megoldódik:D azért köszi mindenkinek
2010. febr. 3. 13:47
7/7 Cosworth15 válasza:
a Setup file azaz a telepítőre jobb klikk és futtatás rendszergazdaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!