Hogyan tudnám feltelepíteni az assassin's creed 2-t?
Az isohuntról letöltötte az egyik ismerősöm "Assassins.Creed.2.MULTi9.Cracked.EMU-SPiRE"-t
és ő se tudja feltelepíteni meg én se hogyan lehetne?
Addig jutottam el hogy daemon toolsal feltelepítettem és ennyi:(
Igazad van hülyén tettem fel a kérdést.
Felraktam, de amikor elindítom megjelenik valami szarság
rákattintok az ok-ra akkor elvileg el kéne indulnia a játéknak, de nem csinál semmit.
Crack-elted? Ha igen, akkor még esetleg directx vagy hasonló feltelepítésére tudok gondolni.
Egyébként ez volt az a játék, aminek a feltörése kb. egy hónapot vett igénybe az Ubisoft DRM-je miatt.
Nos, a lényeg: én annak idején valamelyik magyar torrentoldalról letöltöttem. Most megnéztem, és a Skidrow mappában egy ún. ubiorbitapi_r2.dll nevű fájl található.
Google-be beírva megtaláltam, remélhetőleg működni fog, ha letöltöd valamelyik oldalról.
Már nem emlékszem, hová kell bemásolni, de szerintem vagy a gyökérkönyvtárba vagy a Bin mappába, ha van olyan.
És az is leehtséges, hogy a telepítés alatt meg kell szakítani a netkapcsolatot, ha esetleg nem így tettél volna.
Köszönöm a válaszokat sikerült feltenni:)és nagyon jó játék.
Most a brotherhoodban kéne el egy kis segítség.Itt is kb ugyan az a problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!