CoD4 vagy CoD6?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 20:35
11/25 anonim válasza:
18:05 vagyok. Tényleg,erre nem is gondoltam:D
12/25 anonim válasza:
02-23 17:05 vagyok
16:42-nek:
szerintem már az egész világ tudja hogy már régóta lehet crackelt szarokkal tolni :)
15:09-nek:
Kérsz Koczka cukrot?
13/25 anonim válasza:
Szerintem a CoD4 Multija mindenképpen jobb, a Single Player sztori pedig mindkettőben zseniális, nem is beszélve arról, hogy a kettő szorosan összefügg.
14/25 anonim válasza:
Figyelj, én cod6-ozok és cod4-ezek is sés a cod6-ot kezdtem elöbb és utána a cod4-et és hát azért a cod4 annyival jobb h vannak ugye feltakarodsz egy szeróra azt mehetsz. Cod6 ban pedig különböző hostkhoz kell kapcsolodni, de cod6-ban kevesebb a csíter bár lvl hackes a sok.
15/25 anonim válasza:
COD6 jobb! Még Spec Ops is van amit haveroddal faszán kivihetsz! Talán vannak gondok az elindításával de akkor is jobb a COD6!!! Kipróbáltam mindkettőt és nálam a COD6 nyert!
16/25 anonim válasza:
Cod4 és a Cod6 single playere egyforma jó , multi ajaj
na cod4 multija egyszerübb de cod 6-on több server pálya fegyó perk van őt a perkek fejleszthetök is. Cod6-ban van király spec ops is..... JÓK A VÁLASZOK XD
17/25 anonim válasza:
A VES szerveren csak lowok vannak. Bocs, hogy ezt kell mondanom, de kidobtak a szarlow adminok kb 4 lövés után csak mert van skillem... Nem érdekel, ha számodra a válasz nem hasznos, de akkoris...
18/25 anonim válasza:
szerintem töltesd le mind a kettő deoját
19/25 anonim válasza:
mind2 kiraly game. hiaba van a CoD6-ban steam akkor is feltorik, mindent fel lehet torni. a Ubisoft DRM-je is gyerekjatek volt a hackerek szamara.
20/25 anonim válasza:
Cod4.Nekem valahogy jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!