CoD4 vagy CoD6?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 20:35
1/25 anonim válasza:
Az amelyik neked jobban bejön. Szerintem a CoD6 jobb.
2/25 anonim válasza:
Nekem a CoD4 jobban bejött, mert én inkább a Single Playert szeretm, a 6 meg inkább a multira van kihegyezve.
3/25 anonim válasza:
Első vagyok,tudod mit? Próbáld ki mind a kettőt:D
4/25 A kérdező kommentje:
én CoD4 ezek :D VES Szerveren vagyok tag jöhettek nyugodtan magyarország legjobb szervere -és ez nem reklámozás hanem tanács -
2010. febr. 2. 21:27
5/25 anonim válasza:
CoD6 lenne, ha CoD4 tipusú lenne a multija!!!
6/25 anonim válasza:
Alap hogy COD4!
COD6-ot ott ba***ták el ahol csak lehet!
Nagy csalódás de csak ez az undorító steames baszakodás miatt!
Minek kellett???!!!
COD4-nél csak belépek x-re vagy a multiba rányomok hogy internet és feltakarodok egy szerverre!
De itt....csak a szopás megy...-.-
A legjobb az lett volna ha meghagyják a régi rendszert és a cod4 mellé kiegészítőként adják ki ezt a borzalmat mert amúgy marha jó lenne ÚGY...pff még külön nevet is adtak neki hogy MODERN WARFARE 2....-.-
7/25 anonim válasza:
te nyomi,azt azé adták,mert a Single Player módban a folytatása a CoD4-nek te nyomoréééék -.-
8/25 anonim válasza:
17:05 nek igaza van. Most mi a f@sznak kellett kicserélni azt a f@szom rendszert? Miért nem volt jó az előző? Kaptunk volna egy újabb tökéletes CoDot ha nem b@szták volna el... szemétség.
9/25 anonim válasza:
Ez a steam-es dolog azért van, hogy a sok kis torrentezős ne játszhasson vele ingyen. Mert nem csak azt nézik, hogy te jól szorakozz, hanem azt is hogy valaki megvegye a játékukat és ne csak letöltögessék. Így legalább ha valaki nagyon szeretne vele játszani akkor bizony kikell adnia érte 10000HUF-t!!!! Ez van! (cod6-ról beszélek:D)
10/25 anonim válasza:
(előző vagyok) ...és ebben szerintem teljesen igazuk is van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!