Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a könyvalapú...

Mi a véleményetek a könyvalapú- és az élő-szerepjátékokról? Rossz dolog?

Figyelt kérdés
Sokan megszólnak miatta, hogy miért foglalkozok ezzel, miért van szabályos gyűjteményem a különböző szabálykönyvekből. Szerintem ez is egy hobbi. Miért néznek rám furcsán, ha a szabadidős tevékenységeim közt megemlítem? (Ok, az nekem is a bicskát nyitja a zsebemben, ha az egyik haver, ismerős elkezdi az utcán vagy buszon fennhangon ecsetelni: "Te, múltkor emlékszel amikor a kyrek ellen nyomultunk és dobtam d100-al, mekkora krittet nyomtam! Ranagol megáldott!" Ez már nekem is sok. Haveri körben elviselem az ilyen dumát, eléggé fanatikusnak tartanak engem is, de nyílt utcán, a többi ember előtt így leégetni ezt a hobbifajtát és a visszafogottabb játékosokat.)
2010. jan. 31. 20:29
 1/2 anonim válasza:

Szerintem nem hülyeség csak képzelet erő kell hozzá!

Sztem az élő szerepjátéknak semmi értelme csak ha az meg van filmesitve.A M.A.G.U.S.-ról meg csak anyit hogy a legjobb szerepjáték!!!!:DFőleg ha jó a KM mert annélkül sz*r a játék!(A kockák a legnagyobbak benne!:D:D:D:D XD)

2010. febr. 2. 15:35
 2/2 anonim válasza:

Bocs, de már miért lenne égő erről beszélni az utcán? Oké, mi sem szoktunk ordibálni, de ilyen alapon akkor az utcán nem lehetne beszélni semmiről, mert minden téma sérthet valakit.

Pl én suliban, órán szoktam mesélni egy barátnőmnek, és igen, ránk is furcsán néztek anno az az osztálytársaink, de nem foglalkoztunk velük. Ők is beszélnek minden hülyeségről, amit mi nem értünk, akkor mi miért ne? A szerepjáték nem bűn, sokkal jobb mint napi 10 órát ülni a wow előtt.

Sokan azért nézhetnek amúgy furcsán, ha beírod hobbinak a szerepjátékot, mert mindenkinek csak a sex közbeni ugrik be, eszükbe sem juthat, hogy ez nem valami perverz, bűnös dolog. Ennyi.

Bocsi, ha durva voltam.

Szóval: .ard le a többi embert, beszélj róla, és játsz ott, ahol jól esik :) Légy rá büszke inkább, hogy nem mindennapi elfoglaltságot űzöl!

2010. ápr. 7. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!