Minecraft Menubook beállítása?
Helo!
Menubooknál kéne némi segítség. Szeretnék egy komolyabb menüt létrehozni, aminél több opció van felül, és ha rákattintok egyre, az behoz egy új lapot további opciókkal. Például: A fő lapon van warp, minijáték, játékmód beállítás. Ha rákattintok a warp gombra, feljön egy almenü (újra tölt, új lap) és kapok 1 másik rakat ikont, amivel warpolhatok a kijelölt warp pontokra. Valahol lenne egy vissza gomb(vagy épp ami az ikonja), ami visszadob az eredeti fő menü oldalra (warp, játékmód stb). Ha pl a minigames-re kattintok, akkor ismételten másik új aloldalt hoz fel, ahol a mini játékok vanak és az adott ikonra kattintva beléptet abba a mini játékba (vissza gombbal ugyan úgy). Játékmódnál meg túlélő, kreatív, vagy felfedezőbe pakolna (vissza gombbal).
Ezt a menü rendszerezést hogy kell beírni a config.yml-be? Előre is köszönöm.
Igen ott kell valahogy így:
item ID-je vagy angol neve:
command: valami parancs a végrehajtódjon amikor rányom az item-re
title: mi legyen az item neve idézőjel közé (színkódok is működnek.
lore: alsó szöveg pl: ami szokott lenni az enchantolt itemeknél(színkódik nem működnek) pl:
GOLD_BLOCK:
command: gamemode 1
title: '&5creatív_mód'
lore:
- creatívkodjunk
színkódok: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!