Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL! Hogy építsem Lee Sint?

LOL! Hogy építsem Lee Sint?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem , hogy èpítsem itemileg lee sint? Milyen cucot vegyek neki , rúnàk, mesterségek stb. erdemes neki venni ilyenek. Ne legyen fere ertes , nem mot kezdtem a LOL-t csak kivancsi vagyok mas hogy epiti elore is koszi a valaszokat! Irasert bocsi telorol irok xd
2014. dec. 3. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:
En altalaban a jungle item utan sightstonet szoktam venni utana egy ravenus hydra es Ztan tankositani az enemy es a jatek allasa fuggvenyeben
2014. dec. 3. 13:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Az a szép benne, hogy elég sokféleképpen lehet építeni.

Én topon szoktam játszani (alacsony/közép-plat elo), általában AD-re gyúrva, így ez a champ tiszta élvezet (olyasmi így, mint Riven, assassin topon), habár az e nerf rakat könnyű matchupból lehetetlent csinált. AD quint+mark, MR glyph, armor seal, 21/9/0 mastery, semmi különleges nincs itt.

Skillekből általában Q-val kezdek, ezzel le lehet szedni az ellenség életének nagy részét 1-es szinten. Maxolni is általában ezt szoktam, ha jól teljesítek és nem kell a sustain. Ha olyan champ ellen vagyok vagy esetleg elturtam valamit és sustain kell, akkor w-t maxolom. E-t régen akkor érte meg maxolni, ha jobbklikkes champek ellen voltál (Trynda, Irelia, Jax, stb), de a nerf után már nem éri meg, így azt vagy Q után maxolod több dmg-ért vagy utoljára, ha kellett a sustain.

Kezdésnek általában longsword+3 poti vagy Doran's blade+poti, ha kell még az a pár stat. Az első item, amire rágyúrok, az a Hydra (általában pickaxe és aztán a többi), w-vel brutális sutatain, kisebb, olcsóbb cuccokból jön ki, mint a BT, waveclearjét imádom. Brutalizert általában akkor szoktam venni, ha később kelleni fog még az a sok armorpen, de amúgy jobban szeretek azonnal a Hydrára menni.

AP champok ellen a Hexdrinker elég faszántos még Hydra előtt.

Most vagy veszek egy LW-t, ha az ellenségnek sok armorja van, vagy ha nincs, akkor Trinity Force. Sheen+AD+HP+stb, minden földi jó. Brutál dmg. Tornyokat (és embereket) csak úgy darálni lehet vele.

Sightstone beiktatható és ajánlott, habár topon nem annyira, mint egy junglernek mondjuk. Ha már mindenki 6 itemes, akkor le lehet cserélni valami jobbra.

Cipőnek azt veszed, ami kell. Ninja tabi ha kell armor és/vagy jobbklikkes ellen vagy, Merc ha kell a tenacity/MR, Lucidity pedig ha csak inkább CDR kéne. Mobility is belefér, ha sokat mész másfelé.

Végén szoktam 1-2 tankes cuccot is venni (Randuins/Banshees/Spirit Visage/Thornmail), de ha még több DMG kell (hát persze, hogy kell), akkor BT (még jobb sustain+ rakat dmg) vagy Black Cleaver (armorpen).

2014. dec. 3. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!