Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrimben hogyan "építsem"...

Skyrimben hogyan "építsem" fel a tolvaj/bérgyolkos karakteremet?

Figyelt kérdés
Milyen fajt lenne érdemes kezdenem hozzá, tényleg hasznos-e hozzá ha vámpírrá változok és milyen fajt érdemes hozzá kezdeni? Két tőrrel /két kardal illetve íjjal szeretnék harcokban harcolni.
2013. aug. 14. 13:47
 1/5 Petur bán válasza:

Khajiit a legjobb faj erre.

Az általad megnevezett képességekre ő kapja a legtöbb bónuszt, plusz alapból a legjobb lopakodó.

Sőt, ha elveszítenéd a fegyvereid, akkor a karmai miatt alapból van 12-es pusztakezes sebzése, ami az acél kardot is simán veri :)

Ha lenne kérdésed még szívesen válaszolok, eléggé szétfüggtem.

2013. aug. 16. 15:31
 2/5 Oravecz János ***** válasza:

Én pedig azt mondom, hogy a kezdeti bónusz kb nem jelent semmit, mivel a maximum ugyanúgy 100-as bármelyik fajjal is jásztol, és a kezdeti 5-10 pont sokat nem jelent. Inkább azt érdemes megvizsgálnod, hogy melyik fajnak mi a különleges képessége. Én pl a Breton-t szeretem, mert van neki egy alap Magic Resist-je, ami igencsak hasznos a varázslók és a sárkányok ellen. A vámpírról sajnos nincs tapasztalatom, engem sosem vonzott.

A karakter építésről pedig ezt a sorozatot tudom ajánlani:

[link]

2013. aug. 19. 10:53
 3/5 anonim válasza:

tökéletesen egyet értek oravecz el semmit nem számít a kezdeti bónusz. nekem pl egy bivaly erős brutális Északi TOLVAJ om van.

am én úgy csinálom hogy smithing, enchanting , alchemy , archery sneak light armor és ez durva lesz :TWO HANDED adepten játazom és nagyon élvezetes a játék . Hajrá :) 14/F

2013. aug. 20. 10:42
 4/5 Petur bán válasza:

Ha innen nézzük nekem az Oblivion óta a kedvencem a dunmer, mert az 50% tűzellenállás nekem mindig adta. :)

Az Oblivionban jó volt a őleg tűzzel támadó dremorák ellen, a Skyrimben meg még mindig főleg tűz sárkányok vannak.

2013. szept. 30. 16:52
 5/5 Petur bán válasza:
*főleg :)
2013. szept. 30. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!