Skyrimben hogyan "építsem" fel a tolvaj/bérgyolkos karakteremet?
Khajiit a legjobb faj erre.
Az általad megnevezett képességekre ő kapja a legtöbb bónuszt, plusz alapból a legjobb lopakodó.
Sőt, ha elveszítenéd a fegyvereid, akkor a karmai miatt alapból van 12-es pusztakezes sebzése, ami az acél kardot is simán veri :)
Ha lenne kérdésed még szívesen válaszolok, eléggé szétfüggtem.
Én pedig azt mondom, hogy a kezdeti bónusz kb nem jelent semmit, mivel a maximum ugyanúgy 100-as bármelyik fajjal is jásztol, és a kezdeti 5-10 pont sokat nem jelent. Inkább azt érdemes megvizsgálnod, hogy melyik fajnak mi a különleges képessége. Én pl a Breton-t szeretem, mert van neki egy alap Magic Resist-je, ami igencsak hasznos a varázslók és a sárkányok ellen. A vámpírról sajnos nincs tapasztalatom, engem sosem vonzott.
A karakter építésről pedig ezt a sorozatot tudom ajánlani:
tökéletesen egyet értek oravecz el semmit nem számít a kezdeti bónusz. nekem pl egy bivaly erős brutális Északi TOLVAJ om van.
am én úgy csinálom hogy smithing, enchanting , alchemy , archery sneak light armor és ez durva lesz :TWO HANDED adepten játazom és nagyon élvezetes a játék . Hajrá :) 14/F
Ha innen nézzük nekem az Oblivion óta a kedvencem a dunmer, mert az 50% tűzellenállás nekem mindig adta. :)
Az Oblivionban jó volt a őleg tűzzel támadó dremorák ellen, a Skyrimben meg még mindig főleg tűz sárkányok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!