Skyrimban hol lehet lockpicket szerezni?
Figyelt kérdés
Beléptem tolvajok céhébe is, megcsináltam ott pár küldetést, de még mindig nem tudok lockpicket venni náluk. Oblivionban ott lehetett.2013. júl. 5. 07:10
1/5 anonim válasza:
Árusoknál lehet venni, vagy találni chestekben/ellenségekben. De egy idő után kapsz egy olyan perket, hogy nem törik bele a lockpicked sohasem a zárba, úgy már könnyebb lesz.
2/5 anonim válasza:
Vagy ha nagyon nem találsz sehol, akkor nyomd le a 0-át és írd be: player.additem 0000000a és utána írod, hogy hány darab kell belőle, mondjuk 10, akkor
player.additem 0000000a 10
3/5 anonim válasza:
Riften-ben a Thieves Guild főhadiszállásán van egy sötét bőrű csajszi,akitől felszerelést lehet venni a nevét nem tudom hirtelen,nála mindig van 20-30 lockpick amit meg tudsz venni.
Viszont ha megszerzed a Skeleton key-t azzal mindent kinyithatsz amíg le nem adod a küldetést,mert eltörhetetlen.
4/5 A kérdező kommentje:
Áhh, értem. Köszönöm mindenkinek.
2013. júl. 5. 17:06
5/5 anonim válasza:
vehetsz ám a khajiit kereskedőktől is úgy 40-50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!