League of legendben mi kell a jó junglehez?
Figyelt kérdés
ugyértem a kékre meg sárkányra hogykell időt mondani.
mien egy jó gank és mikor érdemes menni.
és mondanátok jó championokar hozzá és pár tppet?
2014. dec. 2. 11:18
1/5 anonim válasza:
Jungle a legnehezebb szerintem, mivel nem latod az enemyt. A jatek donto resze rajta mulik ez pedig az early game. A mid lane latszolag 1v1 de valojaban az is 2v2. Figyelned kell hogy melyik lane hogy all, es ami a legeslegfontosabb hogy kulcsfontossagu wardokat kell elhelyezni a palyan, igy lehet figyelni hogy ki merre van, gondolkodni kell az enemy jungler fejevel is hogy o mikor hova megy, ennek soran countergankelsz, vagy ha az enemy jungler sikeres ganket hajtott vegre egyik trsad lanejen, akkor neked vhol mashol kell ezt potolni. A buffokat ugy szed hogy utana gankelsz is, ez altalaban inkabb a redre jellemzo. Championfuggo is, ha olyat viszel ami mana igenyes akkor a kek buffol jobb ha farmolsz minel tobbet. Ha gankelsz akkor torekedj a sikeres gankhez, mert kulonben xpt vesztesz illetve idot adsz az enemyt. Remelem sokat segitettem
2/5 anonim válasza:
Ja es jo championok: sejuani, maokai, vi ezekkel tobb esely van a sikeres gankhez, de ha lee sin khazixal jol jatszasz, azokkal pedig egy egesz teamet lehet carryzni. Early gamebe midre es topra(solo lanekre) erdemes figyelni, majd mid game elott kicsivel, a botlanet erdemes nyomni felfele, 4en lehet konnyen divolni, ha bot megvan nem mernek 2v4bemenni vagy 3v5be, ha arcoskodnak akkor aceltek, ha nem akkor push ezerrel, kozben ward battle, visionoket szerezni, eltuntetni stb..
3/5 A kérdező kommentje:
nekem rengar kha, és nocturne van meg ezekhez pár tipp?
2014. dec. 2. 13:43
4/5 anonim válasza:
Kha Wjat huzod, es azt evolvalod elsonek masodiknak az E-t, rengar ultival instant kirobbantod az adct, gank elott stakeld fel a raget(vagy mit) noctal akkor ultizz ha biztos vagy a sikerhez. Kb ennyi
5/5 anonim válasza:
ez igazábol ember függő én pl kha-val q-t huzom és maxolom elsőnek másodiknak attól függ ha invidelek v nem. ha igen akkor az e-t szoktam mert ezaltal az enemy ha el flashelne akkor utana tudok ugrani a flashem nelkul vagy ha jönnek neki segiteni az e segitségével eltudok könyebben távozni a harctérről és evolve-lni a q-t e-t és a helyzettől függöen ha jól állok killekben gankekben ultit szoktam utóljára. ha deffensiven kell jatszani a w-t szoktam, de nem sokszor szoktam a w-t ugyan is nem szukséges nekem ált.:D remélem ezzel segitettem jah és ha tudsz mindig bokorból gankelj mert a passzivja az h ha bokorba vagy vagy ultizol és nem latt ezáltal az enemy akkor nagyob sebzést fogsz kapni az autoattacknál viszont ha wardolt bokorba mész akkor nem kapod meg ezt a sebzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!