Xbox Freestyle mod-ot nem tölti be. Megoldás?
Figyelt kérdés
Pénteken még rendesen elindult az rgh-s boxomon a Freestyle mod és tudtam rendesen játszani, aztán amikor ma megint összeraktam és játszani akartam vele egyszerűen nem tölti be a Freestyle mod-ot hanem az alap xbox kezelő felületet hozza be és sehogy nemtudok átváltani.. nem igazán értek hozzá így vettük a gépet, köszi a segítséget!2014. dec. 1. 19:00
1/5 anonim válasza:
Eltávolítottad belőle az adathordozódat?
2/5 A kérdező kommentje:
nem
2014. dec. 2. 20:07
3/5 anonim válasza:
És milyen van benne? Mármint gyári 4GB vagy vinyó vagy pendrive? Nézd meg a gyári menüben hogy a games csempébe van-e valami leginkább egy xexmenu lenne érdekes.
4/5 A kérdező kommentje:
egy 500 gigás vinyó van benne. nincs a games mappában semmi, pedig emlékszem régen onnan tudtam indítani a freestyle menut. nem érzékelijól a vinyót talán?
2014. dec. 2. 21:16
5/5 A kérdező kommentje:
És megis van.. nem volt teljesen rányomva a vinyó a helyére, ez volt a gond... hülye voltam hogy nem ezzel kezdtem :D azért nagyon köszi a segítséget!
2014. dec. 2. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!