Milyen játékot ajánlanátok 30 éves lánynak Nintendo 3DS-re?
Animal Crossing: New Leaf
Harvest Moon 3DS: A New Beginning (de a sorozat korábbi részei is)
Ha tudsz mondani pár játékot amik tetszettek eddig, bármilyen platformon, akkor megpróbálok még javasolni az alapján.
Köszönöm a választ és a javaslatokat! :)
Régebben játszottam GameBoy-on (jó rég.. :D) azon tetszett a Super Mario, Kirbys Dream Land...meg Wiin próbáltam egyszer a Rayman Originst az is tetszett. De gondolkodom kipróbálni nem ilyen platform játékot, az Animal Crossing ha jól tudom pont olyan lenne :)
Én is játszottam Gameboy-on... Csak én azóta sem hagytam abba :P úgyhogy szívesen segítek, főleg mert nekem is hasonló az ízlésem :)
Azokhoz hasonló játékok, amik korábban tetszettek neked:
Super Mario 3D Land
Donkey Kong Country Returns 3D
Super Princess Peach (DS)
New Super Mario Bros. (DS)
Kirby: Squeak Squad (DS)
Történetközpontú kalandjátékok:
Phoenix Wright-sorozat (összefüggő részek, DS és 3DS)
Ghost Trick: Phantom Detective (DS)
Another Code: Two Memories (DS)
Ezen kívül talán még a Zelda-sorozat. Ugyan van benne harc bőven, de meseszerű az egész, tipikus Nintendo-világ. És a lányoknak általában be szokott jönni, úgy figyeltem meg. Egy próbát megér talán.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni :)
Még az előzőekhez mondanám pluszban a Kirby Triple Deluxe-ot 3DS-re, ami szerintem eg fantasztikus rész, vagy sima DS-re a Kirby Super Star Ultrát, ami konkrétan a legjobb Kirby játék szerintem.
A fő szálú Pokémon részek is jók, névlegesen 3DS-re az X/Y vagy az Alpha Sapphire/Omega Ruby, vagy még DS-re a Diamond/Pearl/Platinum, Heart Gold/Soul Silver, vagy a Black/White.
Köszönöm ezeket a javaslatokat is!
A Kirby Super Star Ultra most nagyon felkeltette az érdeklődésem, mert az gondolom olcsóbb is, ha DS-re van...nálam meg a 3D mindegy is, mert a gépem egy 2DS, mert a 3D-től fáj a szemem.
A Pokemon játékok úgy is érdekesek lehetnek, hogy a sorozatokat sosem néztem?
Azt olvastam neten, hogy hatalmas sikere van most a legutóbb kijött két új Pokemon játéknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!