Nintendo 3DS vagy 2DS Melyiket ajánlanátok nekem?
Azért remélem érzed, hogy hatalmas támadási felület van ezen a kérdésen. :D
1. Ne legyél gyökér, vigyázz a konzolodra! Nem kell az asztalhoz csapkodni, és nem fog eltörni.
2. Otthonra minek hordozható konzol? Talán a lakásban járkálsz fel-alá? Inkább valami asztaliban gondolkozz, akkor többen is tudtok játszani egyszerre.
Azt kell eldöntened, hogy kell-e a 3D vagy nem. Ennyire egyszerű. Próbáld ki, hogy milyen a 3DS képe, aztán vedd le 2D-re. Hatalmas különbség.
Én személy szerint néhány nyelvtan órát, és némi gondolkodást ajánlanék neked.
2DS-t már elvből nem vennék, fú de ocsmány szegény...
Nem fog letörni, tudtommal ugyan akkorák.
#1 második pontja: Rohadt jó exkluzív játékok vannak rá.
Igen, valószínűleg a játékok miatt kell neki, amiért nem hibáztatom: a 3DS-nek és a DS-nek együtt szerintem simán a legjobb játékfelhozatala van minden konzol közül a világon, legyen az kézi vagy asztali.
Amúgy tényleg nem fog letörni, hacsak nem töröd le direkt.
Ha tényleg csak otthon használnád, és tényleg nem kell a 3D, akkor egyszerűen azt javasolnám, hogy azt vedd meg, amelyiket találsz olcsóbban.
A képernyőjük egyébként tudtommal pont ugyanakkora, a 3DS XL-nek nagyobb. Vagy jönnek most a New 3DS és New 3DS XL modellek, amik erősebbek lesznek, és mindkettőnek nagyobb képernyője lesz, mint a sima 3DS-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!