Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A bioshock 1, vagy a Bioshock...

A bioshock 1, vagy a Bioshock 2 a jobb?

Figyelt kérdés
grafikailag sok különbség van?és maga a játékban?
2010. jan. 30. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Hát a 2-ben a legelső Big Daddy-vel kell lenni ami új feelinget ad a dolognak. Van pár új elem pl a hackelés más és az ADAM gyűjtése is más. teljesen új fegyver arzenál van az "emberi" fegyverek holmi fogpiszkálók így nem is használjuk helyette óriási brutál csúzlikat és egy óriás fúrót kapunk fegyverként. A grafika jobb a látványvilág sínesebb új arcok új helyszínek és új az előzőtől teljesen független sztori. Ezt leszámítva nem tudok nyilatkozni. Ugyanúgy vannak spéci képességek és pár újat leszámítva mind ugyanaz. A kamerákat és a kis robotrepülőket magunk mellé állíthatjuk és vigyáznak ránk. Stb stb.

Szal vannak újdonságok de ettől függetlenül nehéz nyilatkozni h melyik jobb. Talán a 2.

Szedd le és próbáld ki.

2010. febr. 11. 00:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Kössz!Végre egy válaszoló.
2010. febr. 11. 09:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor leszedem a második részét és azt kezdem játszani.
2010. febr. 11. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:

A második egy nagy rakás kaki.

Az első viszont nagyon király!

2010. febr. 11. 16:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Miért xarabb,mint az első rész?
2010. febr. 28. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert már nem az igazi. Már nem egy félelmetes, taktikázós játék, hanem csak egy eszement, agyatlan hentelés, ami egy idő után (nekem speciel fél óra után) nagyon monoton, egysíkú lesz...Ugyan a grafikája nem rossz, de a játékélmény és a hangulat nagyon gyér.
2010. márc. 3. 15:09
 7/10 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszett, szerintem a 2.- al sem volt semmi baj, hangulatos jó játék.
2010. márc. 27. 15:32
 8/10 anonim válasza:

Sztem mind a 2 jó, de ajánlom hogy kezdj az első résszel.

Úgy élvezhető az egész története.

2010. aug. 9. 09:26
 9/10 anonim ***** válasza:
2 mindenképp jobb.Jobb a játékélmény meg minden.
2010. aug. 28. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:
"Játékélmény gyér" Pfff nemtudom elötte mikkel játszottál ha ez neked gyér...Már az elején sok benne az akció meg látvány pl ottvan amikor az óceán alján kell üldözni a big sistert.
2010. aug. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!