Ha Steamnek ilyet írsz, mi történik?
1.Kérdés: Steam vissza tudja nézni a beszélgetést , pl: Józsival beszéltem steamen ( chataltam ) majd bezártam a chat ablakot és másnap ugye , nem jelzi hogy vissza lehet nézni.
De a Steam azt vissza tudja nézni?
2. Ha pl. ellopták cuccaid de nem akarják visszaadni , mivel így nem adják vissza.
És ha írod nekik felhackeltek accountom stb. tehát hazudsz és észreveszik akkor mi történik?
egy szituáció:
egyik srác átbaszott azzal ,hogy paypal-al fizet a skinért tb.. átadtam neki erre nem fizetett..
Ezt a steam nem akarja állítólag visszaadni mivel paypalal volt..
De ha feltörték volna accountot , vagy küldtek volna valami speciális linket a hackerek amivel leveszik a cuccaid..akkor vissza adják..
Tehát nem lehet azt mondani steamnak hogy , linket küldtek nekem amit megnéztem és puff eltűnt mindenem..
"egyik srác átbaszott azzal ,hogy paypal-al fizet a skinért tb.. átadtam neki erre nem fizetett.."
Na, ez a történet a support szemszögéből így néz ki:
Megnézik a logot. Kérdezőcsávó45HUN átadta az Aranyozott Hurkatöltőt Lopósgyerek93-nak. Átadta. Magától csinálta, ő nyomta meg az átadás gombot. Igen, Lopósgyerek ígért érte minden xart, de ez őket egyáltalán nem érdekli. Ők csak azt látják, hogy te szépen odaadtál ajándékba egy tárgyat valakinek. Nem történt itt semmilyen csalás az ég világon.
Az, hogy TE HÜLYE voltál, nem mentség semmire. Nem fogod visszakapni azt, amit elküldtél neki, mert ahogy az előttem lévő írta, ÖNKÉNT adtad át! És itt a vége. Nincs tovább. A supportot innentől kezdve nem érdekli, a te saját hülyeséged sodort bajba.
Ez olyan, mint szabályzatok végén: A szabályok nem ismerete nem mentesít fel a betartásuk alól!.
Ez a te esetedben: Ha voltál olyan hülye, hogy megbíztál és önként átadtad a cuccodat neki, magadra vess, vissza nem kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!