Megéri 4 gb xbox 360-at venni? Egyáltalán, hogy van ez, teljesen tök vagyok hozzá. Megveszem a konzolt, rácsatlakoztatom a tévére, wifin csatlakozik a netre és kész?
Köszi a választ. Olvastam, hogy kijött a ONE , ezért a 360-nak megszűnik atámogatása .Mivel mi nem vagyunk gamerek, csak szeretünk játszani, arra gondoltam, hogy esetleg a konzolokat és játékokat is olcsóbban megvehetjük, ha kijött az új modell.
A játékok egy része egyébként letölthető marad, szerintetek?
Ha pénteken 40 alá megy az ára veszünk.:)
a 4 GB azt jelenti, hogy 4 GB a merevlemez mérete, amire telepíthetsz. a 250-esnél 250 GB a merevlemez mérete.
A mai xboxos játékok legtöbbje 6-8 GB körül megy, vagy még több hely kell neki. Tehát nem éri meg egyáltalán.
A másik: 360 kezd kimenni a divatból, egyre kevesebb játék fog megjelenni rá. az Xbox One-nál van egy olyan hiba, miszerint 360as játékokat nem tud futtatni, de szerintem 1 max 2 év és lesz hozzá emulátor vagy rendesen szoftver frissítés ami ezt lehetővé fogja tenni. Ha mindenképp konzolt szeretnél venni, akkor inkább PS4.
Egyébként TV-re simán rá lehet kötni, kapsz hozzá 3 kábelt és szín szerint sárgát sárgához, stb... Nem bonyolult.
Beállításoknál meg keresel wi-fit, megadod a tied kódját neki és felment netre.
"Mivel mi nem vagyunk gamerek, csak szeretünk játszani, arra gondoltam, hogy esetleg a konzolokat és játékokat is olcsóbban megvehetjük"
Használtan maximum.
A friss megjelenések jelenleg is 13-16ezer Ft között mozognak, a gépek pedig nagyjából ugyan annyiba kerülnek mint egy éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!