Megéri 4 gb xbox 360-at venni? Egyáltalán, hogy van ez, teljesen tök vagyok hozzá. Megveszem a konzolt, rácsatlakoztatom a tévére, wifin csatlakozik a netre és kész?
Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 19:48
1/13 A kérdező kommentje:
Egyáltalán milyen tv kell hozzá?
2014. nov. 25. 19:54
2/13 anonim válasza:
Nem. 4GB az egy nagy 0, mintha ott se lenne kb. Egy nagyobb volumenű játék, amit kötelező telepíteni, rá se fér.
3/13 anonim válasza:
Már alapból a GTA V-nek sem elég, és gondolom azzal akarsz majd játszani vele.
4/13 A kérdező kommentje:
Értem, 230 gb-s már használható?
2014. nov. 25. 21:02
5/13 A kérdező kommentje:
nem tudom, mi az a gta V. Online pc-s játékok világából jövök, életemben nem volt játékkonzolom. Lövésem nincs az egészről. A leírásokat tulképpen nem értem. Hülyéknek pedig nincs szájbarágós cikk, sajnos.
Köszi a segítséget
2014. nov. 25. 21:04
7/13 anonim válasza:
230gb-s nem, mert nincs olyan. 250es esetleg :D
8/13 A kérdező kommentje:
Igen, elírtam, azért is linkeltem.:)))
2014. nov. 25. 21:24
9/13 A kérdező kommentje:
A férjem stratégiai játékokat játszana, én pedig sniperes lövöldözőset.
2014. nov. 25. 21:24
10/13 anonim válasza:
XBOX360 -ra már nem sokáig csinálnak játékokat, megjelentek az új konzolok, ha tudtok még rászánni pénzt akkor a PS4-et ajánlom. Viszont ha elég nektek a mostani játékok és a régebbiek akkor elég a x360.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!