Legjobb mmorpg?
van olyan mmo ami grafikailag szebb ,mint a Tera Rising és még a harcrendszere is jobb? vagy esetleg a character costumisation, vagy az art style.
tudom ,hogy ez mind relatív de akkor is.
olyan keresek aminek tényleg jó a harcrendszere, nem csak 5-6spellt kell nyomkodni ész nélkül de nem is 40-50különböző van és könyveket kell olvasni róla ,hogy átlásd hanem valahol a kettő között lenne jó valami.
free to play előny, de nem követelmény.
wow, guld wars 2, teso, star wars mmo nem tetszik.
Csak 1 van szerintem ami szebb a teránál az a The Elder Scrolls Online(Skyrim) és a harcrendszere is eléggé jó csak fizetős.
Nem túl nagy a felhozatal az MMORPG-k terén talán próbáld ki a Neverwintert nég. Remélem a jövőben létrehoznak vmi nagy grafikájú jó MMORPG játékot, amúgy én is Tteráztam de az a baj vele hogy unalmas a vége hiába jött most a 65 szint nem fogott meg, sokkal többet kihoznhatnának belőle a szintelésen meg a + karaktereken kívűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!