Melyik a legjobb MMORPG szerintetek?
Sziasztok!
Több játékot is kipróbáltam, volt amivel hosszabb ideig játszottam(2,5 év), de aztán leraktam mert fejlődött a játékipar, jöttek új játékok és a régiek kezdtek elavulni. Váltottam Terára, Guild Wars 2re, de nem kötnek le egyszerűen úgy mint a régebbiek. Az érdekelne ti mivel játszotok, mit ajánlotok?
Én anno sok MMO-t kipróbáltam.
Kezdtem a Mu-val, utána jött a Metin, Cabal, WoW, sok-sok wow klón, Tera, AION, SWTOR, Final Fantasy XIV, és most a végére Wildstar-ozni kezdtem, de 1 dologra jöttem rá.. mégpedig arra, hogy ezek már nem kötnek le engem sajnos. Így 1-2 óra alatt megunom az egészet. Régen bezzeg nagyon sokat csak ezekkel kockultam, most pl. 1 AC, vagy 1 másik single-multis játék jobban leköt.
Muonline marad nekem a világ legjobb MMO- ja. De így 25 évesen már teljesen más a gondolkodásom és a felfogásom. 9 évig folyamatosan Muonline-t toltam.
Még az mai napig le tud kötni ideig óráig. De sajnos az új MMO k nagyon nagyon messze elmaradnak attól az igazi játékérzéstől, amit a korábbi hozzászóló tett: a Függőség. Milyen jó lenne, csak még 1x kikapcsolni és kicsit abba a világba élni amit oly annyira szerettem. Ennek ellneére mégis becsületes dolgozó ember lett belőlem :) Üdv : IIM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!