Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért szeretem a régi játékoka...

Miért szeretem a régi játékokat? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
jobban elvagyok pl. a GTA3-al, Battlefield 1942, vagy Medal Of Honor 1999. sokat játszom ps1-en régi játékokkal! miért foglalnak le jobban ezek a játékok mint a mostani új játékok? pl. Battlefield 4, Farcry3, Call of Duty Ghost...
2014. nov. 23. 06:56
 1/6 anonim ***** válasza:
mert a régieknél volt 1 grafikai behatároló ezért értelmes, mondanivalóval, történettel kellett ellátniuk a játékot, példának okáért. Nem úgy mint a mai játékoknál, pénz meg erőforrások túlnyomó részét viszi a grafika, a maradékot meg összecsapják. Kb olyan mintha a kutyasz*rt meghintenék porcukorral és próbálnák rád tukmálni, hogy 'jajj, ez nagyon jó ám!'.
2014. nov. 23. 07:20
 2/6 A kérdező kommentje:
ez mennyire igaz! :/
2014. nov. 23. 07:23
 3/6 anonim ***** válasza:

A régi játékok semmivel nem kevesebbek az újaknál. (csak grafikailag).

Más mechanizmus, más körítés, más az egész. Pl én is szívesen MOHAA-zok a mai napig, kb másfél éve vittem végig a Single-t.

2014. nov. 23. 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:
en is vegig vittem :) jo game! :) es a Medal Of Honor Frontline is nagyon kiraly!
2014. nov. 24. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is a régieket jobban szeretem, bár én kissé másabb műfajokat kedvelek.

Civilization, Colonization, Heroes of Might and Magic 3, SimCity, Mega Man, Super Mario 1, 3, Adventure Island 1-2-3, Age of Empires 1-2, Castlevania, Archon, Ironsword, Imperium Galactica 2, stb. De említhettem volna még akár némely Atari 2600-as játékot is. Ezek még valódi játékélményt nyújtottak. Igaz, hogy grafikailag nem voltak hiper-szuper realisztikus csodák, viszont nagyon sokat tudtak ezen felül nyújtani. Manapság a játékipar ráment arra, hogy pusztán a látvánnyal csábítsa el a játékosokat. Ami persze, látványos, az ember gyönyörködik benne sokat, hogy fú, milyen csodálatos, részletgazdag, szinte már valóságosnak tűnő a játék, viszont pont a lényeget nem kapja meg: az igazi játékélményt.

2014. dec. 20. 23:50
 6/6 link23 válasza:
Én sonic adventure dx és 2 battle-vel játszok emum nem szép a grafika de mai szemmel is váltható de a történet már sokkal jobb és csak 1,3 gb és nem 7-12gb mint a mai játékok
2016. jún. 14. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!