Miért szeretem a régi játékokat? (tobbi lent)
A régi játékok semmivel nem kevesebbek az újaknál. (csak grafikailag).
Más mechanizmus, más körítés, más az egész. Pl én is szívesen MOHAA-zok a mai napig, kb másfél éve vittem végig a Single-t.
Én is a régieket jobban szeretem, bár én kissé másabb műfajokat kedvelek.
Civilization, Colonization, Heroes of Might and Magic 3, SimCity, Mega Man, Super Mario 1, 3, Adventure Island 1-2-3, Age of Empires 1-2, Castlevania, Archon, Ironsword, Imperium Galactica 2, stb. De említhettem volna még akár némely Atari 2600-as játékot is. Ezek még valódi játékélményt nyújtottak. Igaz, hogy grafikailag nem voltak hiper-szuper realisztikus csodák, viszont nagyon sokat tudtak ezen felül nyújtani. Manapság a játékipar ráment arra, hogy pusztán a látvánnyal csábítsa el a játékosokat. Ami persze, látványos, az ember gyönyörködik benne sokat, hogy fú, milyen csodálatos, részletgazdag, szinte már valóságosnak tűnő a játék, viszont pont a lényeget nem kapja meg: az igazi játékélményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!