Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vissza lehet kapni a hajlítás...

Vissza lehet kapni a hajlítás képességeit korábban a The Legend of Korra játékban?

Figyelt kérdés

Játszok a The Legend of Korra játékkal, és arra lennék kíváncsi, hogy vissza lehet-e szerezni korábban a hajlítás képességeit, mint ahogy a játék menetében kitalálták (normál szinten: vízhajlítás Air Temple Island, földhajlítás Republic City, amikor Mega Tank ellen küzdesz, tűzhajlítás South Pole, léghajlítást nem tudom, hogy hol lehet visszaszerezni, mert újrakezdtem. Gondolom valahol az utolsó pályák egyikén).

Még az első Republic City-s pályán ott vannak a kapuk, amiket csak hajlítással lehet kinyitni. Csak nekem gyanús ez? Próbáltam már a neten is keresni tippeket, de (eddig) nem találtam semmit.

Cheat kódok nem érdekelnek :)

2014. nov. 21. 09:15
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy csak szimplán menjek vissza az első pályára, amikor visszaszerzem a hajlítás képességeit...
2014. nov. 21. 09:42
 2/10 anonim válasza:
Ha jól láttam az egyik videóban akkor amikor megküzdessz legelőször a tankkal vagy azzal a géppel kiszál belőle egy emberke és elmond valamit. Utána meg jön egy olyan szint ahol egy ilyen jeges részen vagy és mindenhol hó van. Ha jól emlékszem akkor azon a szinten valahol jön a Jinora és megmondja mit kell csinálni.
2014. nov. 21. 09:46
 3/10 A kérdező kommentje:

Jinora az első tanknál is segít (ő mondja el, hogy szerezhető vissza a földhajlítás), meg a déli sarkon (akkor meg a tűzhajlításnál segít).

Na majd ha eljutok (újra) az első tankig, akkor jobban figyelek arra, hogy mit mond :D de valami olyasmi rémlik, hogy az az ember azt mondja, hogy senki nem tudja visszaadni a hajlítás képességét... aztán utána lehet, hogy mondott még valamit, csak arra már nem figyeltem :D

2014. nov. 21. 09:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Be tudnád linkelni azt a videót? :)
2014. nov. 21. 10:19
 5/10 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=x40SfGAQbac

Itt kimászik egy ember, de szerintem nem mond olyat, hogy hogyan lehet visszaszerezni a hajlítás képességét...

2014. nov. 21. 10:51
 6/10 A kérdező kommentje:
2014. nov. 21. 11:48
 7/10 anonim válasza:
Az utolsó videó amit belinkeltél ott úgy van meg az embernk az összes idomítás hogy egyszer teljesen megtanulta az idomítást. De néztem egy videót ahol az 5. fejezet végén (a déli sarkon) kapod meg a levegő idomítást. Vagyis a déli sarkon 2 elemet tanulsz meg. A tüzet és a levegőt. De a levegőt csak az 5 fejezet végén. Ha jól emlékszem az a feladat hogy ki kell kerülni néhány támadást de nem biztos. Sok szerencsét!
2014. nov. 21. 13:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. nov. 21. 14:13
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

Tudja valaki, hogy mi lehet az utolsó gomb PC-n a hajlítások feloldásához?

Végigvittem a legnehezebb szinten is, és az összes hajlítást felvittem maximumra.

2015. jan. 4. 11:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Arra már rájöttem, hogy a V a 6. gomb... de nekem oldja fel valamiért.
2015. jan. 4. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!