Vissza lehet kapni a hajlítás képességeit korábban a The Legend of Korra játékban?
Játszok a The Legend of Korra játékkal, és arra lennék kíváncsi, hogy vissza lehet-e szerezni korábban a hajlítás képességeit, mint ahogy a játék menetében kitalálták (normál szinten: vízhajlítás Air Temple Island, földhajlítás Republic City, amikor Mega Tank ellen küzdesz, tűzhajlítás South Pole, léghajlítást nem tudom, hogy hol lehet visszaszerezni, mert újrakezdtem. Gondolom valahol az utolsó pályák egyikén).
Még az első Republic City-s pályán ott vannak a kapuk, amiket csak hajlítással lehet kinyitni. Csak nekem gyanús ez? Próbáltam már a neten is keresni tippeket, de (eddig) nem találtam semmit.
Cheat kódok nem érdekelnek :)
Jinora az első tanknál is segít (ő mondja el, hogy szerezhető vissza a földhajlítás), meg a déli sarkon (akkor meg a tűzhajlításnál segít).
Na majd ha eljutok (újra) az első tankig, akkor jobban figyelek arra, hogy mit mond :D de valami olyasmi rémlik, hogy az az ember azt mondja, hogy senki nem tudja visszaadni a hajlítás képességét... aztán utána lehet, hogy mondott még valamit, csak arra már nem figyeltem :D
http://www.youtube.com/watch?v=x40SfGAQbac
Itt kimászik egy ember, de szerintem nem mond olyat, hogy hogyan lehet visszaszerezni a hajlítás képességét...
Megvan! :D :D
Tudja valaki, hogy mi lehet az utolsó gomb PC-n a hajlítások feloldásához?
Végigvittem a legnehezebb szinten is, és az összes hajlítást felvittem maximumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!