Csak játék a cél, mi éri meg jobban, venni egy új pc-t max 150. 000ft-ért, vagy inkább vegyek egy ps4-est?
"+ a ps évi 15000ft ért ad egy rakat ingyen játékot havonta... és nagy címeket."
Ez régen volt igaz, ma már halom szart ad sajna
Jól döntöttél!
Pcre iszonyat sok pénzt ki kell dobni és nem is egyszer!
Egy ps az 8 év múlva is futtat mindent tökéletesen. Pcnél hogy ugyan ezt élére 1-2 évente egy nagy halom pénzt költhetnél rá!
Évről évre egyre kevesebb játékot adnak ki pcre.
Mondjuk nem értelek, ha te azt mondod, jobb a konzol, akkor minek kérdezed? Akkor vegyél PS4-et, szíved joga.
A többség akkor is PC-t fog mondani, mert sokoldalúbb.
A játékokat nézve meg egyáltalán nem igaz, hogy kevesebb játék jön ki pc-re, pont fordítva igaz, rengeteg indie fejlesztésű játék jön be a piacra.
Én azért szeretem a pc-t mert ps4-en soha az életben nem fogsz komolyabb stratégiai játékot játszani. Egy Starcraft 2, Age of Empires széria , Empire Earth széria játékokat nem fogsz soha ps-en játszani.
Ellenben pc-re lehet venni pc-hez való kontrollert (xbox, logitech meg egy rakat másik név) és konzolos játékokat is játszhatsz rendes kontrollerrel. Én Assassins Creed-et is csak kontrollerrel játszottam, egér bill a név beírásánál volt használva és csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!