Csak játék a cél, mi éri meg jobban, venni egy új pc-t max 150. 000ft-ért, vagy inkább vegyek egy ps4-est?
Hát nem tudom, igazából 150 körüli összegből már nagyon jó kis gépet lehet összerakatni (nem előre összerakottat venni), de a PS4 is jó választás. Ez olyan win-win helyzet őszintén szólva, kérdés mennyire vonz a konzolok világa, mennyire szeretsz pl. fps-eket kontrollerrel játszani, mert végülis az igazi multis élményt azok teremtik.
Viszont vannak, lesznek húzó címei a konzolnak, általában ide jelennek meg a nagyobb címek először, igaz kell is érte fizetni rendesen. Később se nagyon mennek le az árak, PC-n meg lehet megkapsz egy egy éves játékot mondjuk -50%-osan vagy még olcsóbban. Általában azért elmondható, hogy mintha jobban figyelnének a konzolos területre, PC-re pedig nem egy esetben gyenge portolással és butítottan küldik a játékokat.
Összefoglalva azt tudom mondani, hogy érdemes ezeknek, az átlagáraknak és a PSN Plusnak is utána nézni, hogy milyen lehetőségeid lennének. Igénytől is nagyon függ a dolog, szóval ne ugorj csak úgy bele majd lesz valami alapon.
Mindenki írja, hogy csak játékra. Aztán kiderül, jó lenne netezni is rajta, filmet nézni, hébe hóba felvenni 1-2 játék menetet és társaik.
Ami meg a PC játékokat illeti: kb 25%-kal olcsóbb mindegyik, ha van steam vagy origin accountod, a cd kulcs netes kulcsos oldalról még olcsóbb, aktiválod és kész. Ott van pl Starcraft 2 két része, 80 euró hivatalos weblapon. Én 25ért megvettem mindkettőt kulcs segítségével és működik, mert a mai napig játszom vele.
Mellesleg a pc, ha úgy alakul, bővíthető, míg PS4-nél egy komplett gépet kapsz.
Én PC-re szavazok, sokkal több oldalú, mint ps4, játékok olcsóbbak, fejleszthető.
6# +1
Ha már pc, akkor szerintem kicsit többet tegyél hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!