Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A játékok mentéseit hova...

A játékok mentéseit hova rakja a számítógép?

Figyelt kérdés
A Winchesterem már az utolsókat rúgja és szeretném lementeni a Far Cry 3 mentéseit den em találom sehol kérlek segítsetek!

2014. nov. 19. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy "saves" mappa a játék könyvtárában? Vagy ha eredeti és csatolva van origin/steamhez, akkor lehet, hogy felhőn tárolja.
2014. nov. 19. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nem tudsz angolul, akkor a lényege az, hogy tedd a rejtett mappákat láthatóvá (Rendezés-->Mappa és keresés beállításai-->Rejtett fájlok és mappák megjelenítése), utána pedig C:\Programdata\Orbit\46

Ha ott nem találod, akkor C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

Vagy megnézheted AppDatában ha a 2 közül egyik sem jó.

Ui: Nem tudom egyik lehetőséget sem helyeselni/cáfolni, mert nem Far Cry-oztam, és nem nagyon tudom azt sem, hogy az Ubisoft mentések hol vannak általában.

2014. nov. 19. 22:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát az Assassins creed mentések ott voltak az orbit 64 be úgy hogy gondolom hogy ott lesz akkor ez is. köszi a segítséget
2014. nov. 20. 04:17
 4/5 A kérdező kommentje:
na hát elvileg megtaláltam ja igen és elírtam az előbb nem 64 hanem 46 :D
2014. nov. 20. 04:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyértelmű választ nem lehet adni erre a kérdésre.

Legalább 4-5 olyan hely van, ahová a mentéseket rakja.

Játékonként változik !!!

2014. nov. 20. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!