Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami kiadós zombis survival...

Valami kiadós zombis survival building rpg game?

Figyelt kérdés

A téma adott. Olyan játékot keresek, ahol nagy a fegyverarzenál, az építkezési lehetőség, a lootolható tárgyak száma, esetleg RPG-vel fűszerezve, kivéve a már próbáltakat:

-7 Days To Die.

-Rust.

-Májncráft.

-Déjzike van-e esetleg singleplayerben? Ha igen, mellékelve egy útmutatót, hogyan is kéne megcsinálni?!.

2014. nov. 16. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Terraria, Starbound.
2014. nov. 16. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Terraria nagyon jó, a Starbound-ot felejtsd el, még nem kész játék és már több mint fél éve nem jött rá frissítés.
2014. nov. 17. 01:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Ismerem őket. :c
2014. nov. 17. 07:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát 3d-t vagy akciót többet nem tudok.

Ha nem zavar a körökre osztott játék és a grafika se érdekes akkor:

Project Zomboid. Állítólag az egyik legjobb zombis túlélős játék. Viszont körökre osztott, izometrikus és amennyire tudom singleplayer.

Cataclysm: Dark Days Ahead. Ingyenes roguelike szerű gáma. Saját készítésű fegyvert, páncélt, autót, házat, mindent építhetsz. Kőkéstől kezdve a nukleáris bombáig. Szörnyek tekintetében zombitól kezdve a robotokon át a pokoli lényekig miden van. Viszont a játék többnyire szöveges és karakteres grafikájú és bonyolult a kezelése, van pár tucat parancsbillentyű amiből legalább egy tucatot nem árt fejből tudni.

Ha nem muszáj zombis akkor ott az unreal world. Vaskori északon kell túlélni, vadászni/halászni/farmolni, házat építeni, kereskedni vagy ellenséges fazonokkal harcolni. Elég élethű játék, dobáltam már benne kövekkel mókust, ébredtem éjszaka közepén közeledő farkasfalkára, íj-párbajoztam már ellenséges harcossal stb. Jópofa, de meghalni elég könnyű ha nem figyel az ember, éhezés, sérülések, hideg, mind végezhet a játékos karakterével.

2014. nov. 17. 11:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Kösz ezt a sok energiát amit belefektettél, és amilyen játékra buzdítón leírtad, csak hát, nem nekem szánták a 2D-s játékokat. :/
2014. nov. 17. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem probléma, engem is érdekelnek az ilyen játékok ezért keresem őket, még ha egyébként ritkán is játszok. Aztán kinek ez tetszik, kinek az. :)

Viszont eszembe jutott hogy van még olyan 3D játék ami érdekelhet, bár ezek egyikével sem játszottam még:

The Forest:

[link]

[link]

Lezuhant repülő túlélőjeként vmi mutáns kannibál törzs tagjai ellen kell védekezni, építeni, mészárolni. Még csak félkész játék, de sokan dicsérik, én csak videókat láttam róla, szóval személyes véleményem nincs.

Farsky, azt írják ez amolyan minecraft a víz alatt és hogy annyira nem jó mint az:

[link]

[link]

Planet Explorers, amolyan sci-fi minecraft-nak tűnik, járművekkel és szörnyekkel. Ez a játék sincs még kész, de már majdnem és a leírások alapján már játszható és jó játék.

[link]

[link]

Illetve van még egy játék amivel szoktam játszani, bár a fenti felsorolásodnak csak kevésbé felel meg, de talán érdekel téged, ez pedig a Robocraft.

[link]

[link]

Ingyenes játék, járműveket kell "kockákból" építeni, felrakni rájuk némi fegyvert aztán véletlenszerű csapatokba szerveződve lehentelni az ellent. Egyre erősebb fegyvereket és páncélokat lehet venni, szóval a szokásos, de mivel te építed a járművet a lehetőségek szinte végtelenek. Nagy tűzerejű, az egyenletlen talajon stabilan mozgó, sérülések után is mozgásképes jármű építése nem egyszerű. Egyesek meglepően jó járműveket szoktak építeni, szoktam is lopni e design-t, nyomom a print screen-t egy-egy jó jármű láttán. Szóval ez egy építős lövöldözős játék. Bár ingyenes, lehet venni pénzért plusz dolgokat, de ezek csak a fejlődést gyorsítják meg és mivel az azonos "szintű" járművek egy csatába kerülnek, nem lehet pénzzel "megnyerni" a játékot, csak időt spórolni vele, az ellenségeid és társaid mindig hozzád hasonló erősségűek lesznek. A játékról két negatívumot tudok mondani. Az egyik hogy a csapat elosztás lehet egyenlőtlen, pl az egyik csapatba bekerül egy csomó "javítójármű", a másikba meg bombázók, akik a magasból röhögve lebombázzák a messzire és magasra lőni nem tudó első csapatot. A másik hogy felkerül a telepítéssel az úgy nevezett Easy Anti Cheat nevű service, ami a robocraft indulásakor elindul és figyeli a gépeden hogy nem fut-e valami csalást segítő program. A vírusirtók egy része kémprogramnak nézi és letiltja, így a robocrafttal sem lehet játszani.

Azt hiszem ennyi, most már tényleg nem tudok több említésre méltó játékot. :)

2014. nov. 17. 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Forestet tervezem, hogy kipróbálom, Planet Explorerssel már játszottam, csak miután utánam jött az NPC az aranybányába, be is bugolt, mert nem tudott ki jönni onnan, meg nem is teleportál utánam. Újra kezdeni meg a gyász akarta már. Így pedig nem tudtam megcsinálni a küldetést. Lehet rá lesz nézve még erre a FarSkyra. Robocraft, hát passz.
2014. nov. 18. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!