Miért nem indul a Counter-Strike 1.6?
Amióta van ez az új cs 1.6 már nem enged be a játékba hanem vagy fél órán át kell küzködni hogy beengedjen, ezt úgy értem hogy nagyon sokszor kell elindítanom a file-t hiába rendszergazdaként hiába futattás Win Xp-ban vagy bármelyik régi Windows-ban nem megy.Ez már önmagában elég irritáló de mostmár sehogy sem képes menni mert ezt írja ki: [link] Áthoztam más steam.dll-t, töröltem a ClientRegistry.blob-ot de amikor belépnék ő azt újragenerálja és ha azután belépnék a fenti linken található kép fogad!Mit tegyek?
Windows 8-am van.
Akkor tudom mi lehet a baj steames verziót szedtél.
2 lehetőséged van:
1. Szedsz steamet és amivel töltötted a cs-t abban a mappában van valami az vhova be kell rakni neten megtalálod.
vagy egy másikat leszedsz ami jobb :)
Még mindig nem megy...mindegyik verzió ugyanezzel az üzenettel dob ki!
Ha tudnátok leírni ide egy rendes működő CS 1.6-ot akkor örülnék.
Ez is 1.6 jobb grafikával.Egy probát megér,Nálam müködött win7 alatt.
Ez egy steam.dll hiba. Valamiért több steam.dll fájlod van, mint kellene. Futtass egy keresést, és töröld, ha több van.
A fájlnak amúgy itt kell lennie:
C:\Program Files\Valve\Steam\steam.dll
vagy
C:\Program Files\Steam\steam.dll
De futtass egy keresést. De amúgy érdekes, mivel ha ez tört cs, akkor miért problémázik a steam.dll-en?
Hát most már az megoldódott azzal a Cs 1.6-al amit küldtél 4. hogy elég legyen egyszer belépni a játékba!Most a probléma a következő:
Microsoft C++ már az összes verzióval megpróbáltam de semmi...
Microsoft.NET-el a régieket nem engedi felrakni az új van fent most a gépen.
DirectX 9 igen, fent van de felrakom mégegyszer...bár a napokban már 3.-dik eset hogy újra rakom de hátha segít.
A legfurább, hogy eddig ment Win 8 alatt most még is szarakodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!