Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baj a cs 1.6-ommal?...

BigKenny kérdése:

Mi a baj a cs 1.6-ommal? (Counter Strike 1.6)

Figyelt kérdés

mi a baj ha a cs-t elindítom ezt hozza be -->0xc0150002

mi lehet a baj? :c

2014. nov. 11. 06:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy egy ultra gagyi játék.

Megoldás:

Operation 7 eu

Combat Arms eu

Battlefield Play4Free

Ezek mind ingyenesek! És ezerszer jobbak annal a fizetős nulláná.

2014. nov. 11. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Tedd fel a Microsoft .Net Framework legújabb verzióját és jó lesz. A CS amúgy meg nem gagyi játék, ne halgass rá.
2014. nov. 11. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:

" A CS amúgy meg nem gagyi játék, ne halgass rá."

Persze! Még célozni sem lehet benne rendesen, van egy gagyi célkereszt a monitor közepén és ennyi. A sok húgy@gyú meg sz@rrá hackeli a már amúgy is sz@r játékot. Még olyat is láttam, hogy filctollal festette ki a célkeresztet a monitorra, hogy így ha az szétugrik lövéskor ő akkor is lássa hogy merre lő. Ekkora low játékot 2014-ben! Húúúúúúúúú...........

2014. nov. 11. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:

"Még célozni sem lehet benne rendesen, van egy gagyi célkereszt a monitor közepén és ennyi."

:D Max. Te nem tudsz célozni, mellesleg az összes FPS játék ugyan olyan célkereszttel működik. Mindegyik a monitor közepén van, kivéve a meszterlövész puskák, amiken van zoom. Emiatt kár leszólnod a CS-t.... Mellesleg nem mai játék, már több mint 10 éves...

"hackeli"

Összes játékhoz van hack. Mondhatod a Metin2-t, a GTA-t, a WOW-ot, a COD-ot, bármit... Mindegyikben van csaló. Emiatt kár leszólnod a CS-t. Mellesleg ha megevszed eredetibe, és STEAMES CS-n nyomod, ott nagyon kevés az esélye a csalóknak, hiszen a VAC rendszer adja a vacbannt... Nem azt mondom hogy 100%-ban csalás mentes lesz úgy, de azért érezhetően kevesebb lesz, főleg az aim-os és a speedes.

"Még olyat is láttam, hogy filctollal festette ki a célkeresztet a monitorra, hogy így ha az szétugrik lövéskor ő akkor is lássa hogy merre lő"

xD Semmit nem érsz el a filctollal, ugyanis az csak a képernyő közepére mutat. Forgatod az egeret akkor mi van?... Meg persze nyílván egy 50-60 ezres monitort összefirkálsz, biztosan megérné. Amúgy netezés közben is biztos jó lehet... Ez nagyon láma módszer. Van konzol parancs arra, hogy a célkereszt ne "ugrjon" szét annyira, na meg hogy kisebb legyen, és az legális.

"Ekkora low játékot 2014-ben!"

Nem low játék... A grafikája esetleg nem olyan mint a 2014-es játékoké, de ettől függetlenül egy nagyon jó, és élvezhető játékmenettel rendelkezik... Meg persze ott vannak a módok is hozzá... pl. zombi mód, stb...

2014. nov. 12. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:

"Max. Te nem tudsz célozni, mellesleg az összes FPS játék ugyan olyan célkereszttel működik"

Nem értetted amit írtam. A normális célzás alatt azt értettem, hogy a CS-ben csupán a célkereszttel lehet célozni és nem lehet átnézni jobb klikkel a puska valódi célzó részén. Ja, hogy a sniper puskáknál igen?! De csak azokon!

Legyen már valós hatása kissé! Ezerszer jobb úgy célozni, hogy az iron sight-on vagy a dot sight-on átnézel!

Én csak így lövök: [link]

Sz@rok a célkeresztre!

Ja és a zombi modja ultra gagyi! Néztem egy pár gameplayt és tiszta vicc! Más játék ami megjegyzem ingyenes, sokkal jobb a zombi játékmód. A grafikát nem fikázom mert régi játék és az operation 7 nek sem jobb amit én játszok. De a fizika és a célzás az Boaaaaaaaa....!!!!

2014. nov. 12. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:

"Legyen már valós hatása kissé!"

Csomó FPS játéknak célkeresztes a célzója... Nincs ezzel szeritnem semmi gond... Amúgy meg ki lehet kapcsolni a célkeresztet... De meg lehet szokni. A zombi meg meg nem fogod átélni egy gameplay-el.. ezer féle zombi mód van... Azt ki kell próbálni, nem nézni kell.

2014. nov. 12. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Húúú.. Mit találtam! :D Így már tetszik is:

https://www.youtube.com/watch?v=3gyIAdaUj_k

2014. nov. 13. 11:20
 8/8 A kérdező kommentje:

2. válaszoló.

köszönöm működik.

5 éve cs-zek nemfogom abbahagyni.

csak ujraraktam cs-ét és ezt volt a baj

megy a zöldkéz :)

2014. nov. 16. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!