Mi a baj a cs 1.6-ommal? (Counter Strike 1.6)
mi a baj ha a cs-t elindítom ezt hozza be -->0xc0150002
mi lehet a baj? :c
Az, hogy egy ultra gagyi játék.
Megoldás:
Operation 7 eu
Combat Arms eu
Battlefield Play4Free
Ezek mind ingyenesek! És ezerszer jobbak annal a fizetős nulláná.
" A CS amúgy meg nem gagyi játék, ne halgass rá."
Persze! Még célozni sem lehet benne rendesen, van egy gagyi célkereszt a monitor közepén és ennyi. A sok húgy@gyú meg sz@rrá hackeli a már amúgy is sz@r játékot. Még olyat is láttam, hogy filctollal festette ki a célkeresztet a monitorra, hogy így ha az szétugrik lövéskor ő akkor is lássa hogy merre lő. Ekkora low játékot 2014-ben! Húúúúúúúúú...........
"Még célozni sem lehet benne rendesen, van egy gagyi célkereszt a monitor közepén és ennyi."
:D Max. Te nem tudsz célozni, mellesleg az összes FPS játék ugyan olyan célkereszttel működik. Mindegyik a monitor közepén van, kivéve a meszterlövész puskák, amiken van zoom. Emiatt kár leszólnod a CS-t.... Mellesleg nem mai játék, már több mint 10 éves...
"hackeli"
Összes játékhoz van hack. Mondhatod a Metin2-t, a GTA-t, a WOW-ot, a COD-ot, bármit... Mindegyikben van csaló. Emiatt kár leszólnod a CS-t. Mellesleg ha megevszed eredetibe, és STEAMES CS-n nyomod, ott nagyon kevés az esélye a csalóknak, hiszen a VAC rendszer adja a vacbannt... Nem azt mondom hogy 100%-ban csalás mentes lesz úgy, de azért érezhetően kevesebb lesz, főleg az aim-os és a speedes.
"Még olyat is láttam, hogy filctollal festette ki a célkeresztet a monitorra, hogy így ha az szétugrik lövéskor ő akkor is lássa hogy merre lő"
xD Semmit nem érsz el a filctollal, ugyanis az csak a képernyő közepére mutat. Forgatod az egeret akkor mi van?... Meg persze nyílván egy 50-60 ezres monitort összefirkálsz, biztosan megérné. Amúgy netezés közben is biztos jó lehet... Ez nagyon láma módszer. Van konzol parancs arra, hogy a célkereszt ne "ugrjon" szét annyira, na meg hogy kisebb legyen, és az legális.
"Ekkora low játékot 2014-ben!"
Nem low játék... A grafikája esetleg nem olyan mint a 2014-es játékoké, de ettől függetlenül egy nagyon jó, és élvezhető játékmenettel rendelkezik... Meg persze ott vannak a módok is hozzá... pl. zombi mód, stb...
"Max. Te nem tudsz célozni, mellesleg az összes FPS játék ugyan olyan célkereszttel működik"
Nem értetted amit írtam. A normális célzás alatt azt értettem, hogy a CS-ben csupán a célkereszttel lehet célozni és nem lehet átnézni jobb klikkel a puska valódi célzó részén. Ja, hogy a sniper puskáknál igen?! De csak azokon!
Legyen már valós hatása kissé! Ezerszer jobb úgy célozni, hogy az iron sight-on vagy a dot sight-on átnézel!
Én csak így lövök: [link]
Sz@rok a célkeresztre!
Ja és a zombi modja ultra gagyi! Néztem egy pár gameplayt és tiszta vicc! Más játék ami megjegyzem ingyenes, sokkal jobb a zombi játékmód. A grafikát nem fikázom mert régi játék és az operation 7 nek sem jobb amit én játszok. De a fizika és a célzás az Boaaaaaaaa....!!!!
"Legyen már valós hatása kissé!"
Csomó FPS játéknak célkeresztes a célzója... Nincs ezzel szeritnem semmi gond... Amúgy meg ki lehet kapcsolni a célkeresztet... De meg lehet szokni. A zombi meg meg nem fogod átélni egy gameplay-el.. ezer féle zombi mód van... Azt ki kell próbálni, nem nézni kell.
Húúú.. Mit találtam! :D Így már tetszik is:
2. válaszoló.
köszönöm működik.
5 éve cs-zek nemfogom abbahagyni.
csak ujraraktam cs-ét és ezt volt a baj
megy a zöldkéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!