League of legendsbe szerintetek melyik mágust vegyem meg?
Nemtudom solo que-ban melyik lenne jobb vétel,melyik jobb teamfightba,melyik van jelenleg metaban meg ilyenek :)
Ahri,Malzahar,Brand,Xerath esetleg Lissandra
Ahri nagyon jó képességei vannak vannak,erős.Malzahart nem annyira tartom jónak.Brandnek early game erős nagyon és ha jól csinálod akkor verhetetlen.
Xerath nem annyira ölősebb de szerintem jó.Lissandrát megintcsak nem tom :D
Ezek közül Ahri van leginkább metában. De nem nagyon tudok róla mondsni semmit.
Malzahar nekem nagyon bejött. Q kimaxolva 3 seces aoe silence, E manát tölt vissza ha megöl egy ellenséget és tovább is ugrik, az ulti meg egy ranged ww ulti. ADra buildelve junglernek is mehet a passzívja miatt.
Amikor Brand ingyenes volt kipróbáltam, azt vettem észre, hogy nagyon sokat sebez, de ugyanilyen könnyen is hal.
Xerath jól pokeol, nagy range van és a waveclearje is jó. A stun meg minnél tovább repül, annál tovább tart.
Lissandra szerintem egy jó initiator. Teamfightot elkezdhetsz E-W-R/zhonya kombóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!