Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legendsbe szerintete...

League of legendsbe szerintetek melyik mágust vegyem meg?

Figyelt kérdés

Nemtudom solo que-ban melyik lenne jobb vétel,melyik jobb teamfightba,melyik van jelenleg metaban meg ilyenek :)

Ahri,Malzahar,Brand,Xerath esetleg Lissandra

2014. nov. 16. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
én ahrit brandet vagy Xerathot benném.Főleg Ahri
2014. nov. 16. 15:24
 2/4 A kérdező kommentje:
valami érvelést kaphatnák ?:D
2014. nov. 16. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahri nagyon jó képességei vannak vannak,erős.Malzahart nem annyira tartom jónak.Brandnek early game erős nagyon és ha jól csinálod akkor verhetetlen.

Xerath nem annyira ölősebb de szerintem jó.Lissandrát megintcsak nem tom :D

2014. nov. 16. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezek közül Ahri van leginkább metában. De nem nagyon tudok róla mondsni semmit.

Malzahar nekem nagyon bejött. Q kimaxolva 3 seces aoe silence, E manát tölt vissza ha megöl egy ellenséget és tovább is ugrik, az ulti meg egy ranged ww ulti. ADra buildelve junglernek is mehet a passzívja miatt.

Amikor Brand ingyenes volt kipróbáltam, azt vettem észre, hogy nagyon sokat sebez, de ugyanilyen könnyen is hal.

Xerath jól pokeol, nagy range van és a waveclearje is jó. A stun meg minnél tovább repül, annál tovább tart.

Lissandra szerintem egy jó initiator. Teamfightot elkezdhetsz E-W-R/zhonya kombóval.

2014. nov. 17. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!