Az Assassin's Creed Unityhez miért nem készült magyar lokalizáció?
Nekem sem hiányzik a fordítás na nem mint ha lenének amúgy magyar nyelvű játékok.
Az utolsó magyar nyelvű játék még a Dead Space 1 volt asszem 2008-ban. Legalább is PC-n.
De am a Gears of War Judgment az full magyar nyelvű meg a Forza Horizon 1 is.
De ha nem lennénk azok akkor is tennék rájuk.
Bár magyar felirat van pl a Beyond-ban meg a Gers of War-okban is. De a menü szinte mindenhol angol.
De kit érdekel az alapszint az simán tanulható mint load, save, accept, retry, continue, new game, select difficult, ...
A játékban h use, reloaded, climb, speak...
Pedig nem vok perfekt, de ki tudtam játszani eddig mindent amit akartam.
Na jó egy RPG-ben elvéreznék de az amúgy se az én műfajom WOW és társai bár a Skyrim már le van fordítva.
3-as én meg tom érteni van anime is amit angolul nézek szóval nekem nem nagy szám h angol.
Am meg igaza van a 4-esenek MO ez a videojáték téma érdekel kb 800 ezer max 1 millió embert.
Erkből legalább 700 ezer le warezolja 300-ért meg nem fognak fordítgatni. Mer minek ?
MO tényleg kis piac nem véletlen h játékok nyelve az angol után a német francia spanyol..
Ha meg nem tudod kezelni meg ilyenek akkor megvárod a magyaritásokat és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!