Ezen a gépen hogy menne a Guild Wars 2?
Sziasztok.Most szeretnék beruházni egy új gépre és mivel nem vagyok valami nagy gép zseni gondoltam veszek egyet készen pikk pakk ne kelljen sokat szórakoznom vele.
Nem csak a Guild Wars lenne itt a céljáték,de első sorban emiatt a játék miatt szeretnék már új vasat.
Processzor: AMD A10 6800K Black Edition 4.0GHz/4MB/2133MHz /4mag/ FM2
Alaplap: Asus A88XM-A (4db DDR3, 6db SATA 6Gb/s, 2db USB2.0, 2db USB3.0, D-Sub, DVI, HDMI, LAN, HANG)
Grafikai processzor: Radeon HD8670D max 2GB!
Memória: 8GB DDR3 1600Mhz memória
Merevlemez: 1TB SATAIII 7200rpm 64MB cache
Optikai meghajtó: Samsung 22x CD-DVD iró
Tápegység: 500W halk 12cm cooler PFC
Számítógépház: Sharkoon VS3-S (előlapi 2db USB és audio kimenet)
Kártyaolvasó: belső 68 in 1
A kérdés tehát hogy hogyan döcögnének rajta a játékok,és hogy egyáltalán megéri-e?
A válaszokat előre is köszönöm!
elore osszerakott gepet jatekra NEM SZABAD venni.
tegy fel egy kerdest a Szamitastecknikaban, add meg az osszeget amit a gepre szansz es itt osszeraknak egy jobbat mint a linkben levo
Első vagyok, egyetértek azzal, hogy ez nem egy rossz gép, a videókari amit mindenképp cserélném, az meg egyszerű, eladod ami most benne van azt viszlát :)
Egyébként ha ajánlás, van egy fokuszcomputer nevű brigád, ők elég jók. Az oldalukon a felső menüben van is olyan, hogy ajánlatkérés, ott felteheted kérdésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!