Farcry 1 Miért nem tudom feltelepíteni windows 7-es gépen?
Figyelt kérdés
Mikor telepíteném ezt írja ki:Error:-1603 fatal error during installation.2014. nov. 8. 08:30
1/7 anonim válasza:
Szia
Eredetibe van meg a Far Cry? Amugy nekem megvan eredetibe és fut Windows 7-en de csak ugy hogy ha letöltöm a netről a Far Cry 1.30 vagy 1.3-as Patch-et és akkor azt feltelepitem és faszán müködik a játék gond nélkül.
De probáld meg azt hogy a játék ikonjára jobb egérgomb és Futtatás rendszergazdaként.Ezt probáld meg hátha sikerül.
2/7 anonim válasza:
Vagy lehet hogy a gépedröl hiányzik egy fájl ami szükséges lenne a játékhoz vagy pedig másik az hogy hibás a játék amit letöltöttél valoszinu mert ha eredetibe lenne meg akkor muködnie kellene.
3/7 anonim válasza:
Vagy töltsél le egy másik Far Cry-t másik oldalrol hátha jo lesz.Pl nCore-ról ha felvagy ide regisztrálva.
4/7 anonim válasza:
Nekem is működik az eredeti Win7-en!
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem meg volt meg vettem euronics be és akkor fel tudtam telepiteni régebben amikor xp-m volt.De most valamiért nem jó nem engedi hogy feltelepitsem win 7-es gépre.Nem tom miért pedig már szeretnék kockulni rajta.
2014. nov. 8. 12:30
6/7 anonim válasza:
Próbáld meg a lemez tartalmát felhúzni a gépre, és onnan telepíteni! Utána ha felment, kelleni fognak a patchek, amit a ubisoft hivatalos oldaláról lelehet tölteni. Nekem működött (hozzáteszem, a 32 bitesen, de 64 biten sem kéne hogy baja legyen)
7/7 anonim válasza:
NE pipáljátok be a direktx9 telepítését, azt majd később manuálisan. Fórumokon írták hogy segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!