Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Half Life 2 miért nem tudom...

A Half Life 2 miért nem tudom feltelepíteni Win7 64 bitre?

Figyelt kérdés
Felszeretném telepíteni a Half Life 2 t Win 7 64 bitre de az elején nem engedi elindítani. mit csináljak? Valami hibát ír, hogy nincs telepítési mappa. Hogyan kell kiválasztanom, hogy hova telepítsem? Ez nem Steamos verzió.

#játék #Windows 7 #számítástechnika #kompatibilitás #Half-Life 2 #Half-Life #Half Life 2 Episode One #Half Life 2 Episode Two
2014. márc. 11. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Írd le részletesen mit csinálsz, és meddig jutsz el.
2014. márc. 12. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:

"Ez nem Steamos verzió."

Ha már lopsz, legyél kreatív és nézz utána, hogy mi a gond. Ráadásul 6 euró steamen (és nem steamon...) jelenleg.

2014. márc. 12. 10:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Elkezdem telepíteni és ír valamit. Hogy a megadott mappa név nincs meg. Létrehozom... Eljut 80% ig utána megint írja, hogy nincs egy másik mappa asszem a resource. Azt is megcsinálom megint telepítem megint 80% nál megakad most a resoureba nincs bin nevű mappa azt is létrehozom fel is telepíti de nem lesz semmilyen file benne csak egy playhl2 nevű parancsikon az asztalon.
2014. márc. 12. 14:00
 4/6 A kérdező kommentje:
És hiába megyek rá nem indul semmit nem csinál.
2014. márc. 12. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem gagyi a verziód. Vedd meg, vagy tölts le egy másikat. Ha megveszed steamen, és megvan hozzá a géped, garantáltan működni fog.
2014. márc. 12. 18:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! ^^
2014. márc. 13. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!