GoBa kérdése:
Csak úgy tudom frissíteni a videókártya driver-t ha előtte letörlöm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kellemetlen helyzetbe kerültem, hogy letöltöttem a Farming simulator 2015" - öt. Elindítom villog a kép és nem történik semmi. Azt olvastam hogy ha frissítem a videókártya drivert akkor minden jó lesz. Hát a beírtam google-ba és letöltöttem valami driver-t nem tudom már mit. Feltelepítettem nem volt jó. Letöltöttem még 2-3 drivert egyik után sem volt jó. Kaptam egy tippet, hogy a Driver Booster" nevű programmal csináljam. Csak annál azt írja, hogy nem kell frissíteni. De az illesztőprogram -hoz 2012 van írva ami szerintem régi lehet. És az a valódi kérdésem, hogy nem úgy kellene csinálnom, hogy letörlöm és úgy rakom újra azzal a Driver Boosterrel? Vagy ha letörlöm nem tudok már semmit csinálni?2014. nov. 2. 20:08
11/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!