Tudnátok komolyabb játékokat ajánlani PC-re?
A gépemen kb minden megy, de olyasmi játékkal játszanék, amit nem "kinyomok aztán jólvan" típusú játékok, hanem olyan amitől kb függő lesz az ember ennyira jó! :D
Idáig a Skyrimmel játszottam a legtöbbet, és a rome total warral, spore-val, oblivionnal, call of duty 4-el... Sims3-al. GTA saanandrassal is játszottam RPG módban. Skyrimhez hasonló játékkal nagyon játszanék, vagy ahol "megvalósíthatok egy karaktert" és végtelen a játék idő. Tehát nem lesz vége a játéknak, ha "kijátszom". Játszotam xboxon anno egy fight night round 3 nevű játékkal, ami nagyon király volt, és tökre tetszett, hogy bármeddig boxolhtok a karakteremmel, de azt PC-re nem adták ki...
Szívesen játszanék valami olyan játékkkal, ami megragad, és akár hetekig lehet játszani vele... Szívesen játszanék olyasmi játékkal, mint skyrim. Vagy valami komolyabb gladiátoros játékkal, vagy olyan játékkal, ahol fejlődni lehet egy karakterrel, vagy csapattal, vagy bármivel, és sosincs vége. Régen eg 3d city nevű online játék az ami megfogott, hasonló volt mint a sims3 csak onlne volt, de megszűnt... Bármint ajánlhattok, de főleg skyrimhez hasnló tetsze, vagy ha van valami online játék, amit multy playerben lehet játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!