Miért kaptam ezt a figyelmeztetést? Mit tegyek? (LOL)
Figyelt kérdés
Kezdő játékos vagyok és eddig csak botok ellen játszottam (Emberek vs Mi kezdő nehézségi fokon) Én úgy érzem korrekt módon játszom. Miért kaphattam figyelmeztetést? Mit csináltam rosszul?
"Az utóbbi időben tanúsított viselkedésed nem felel meg a League of Legends játékosaival szembeni elvárásoknak. Nemrég a következő miatt jelentettek: Negatív hozzáállás. Tudjuk, hogy mindenkinek lehet rossz napja, de arra kérünk, hogy maradj higgadt, és viselkedj sportszerűen."
Ez már a ban küszöbe vagy túlreagálom????
Mit tegyek, hogy a jövőben ne érjenek hasonló figyelmeztetések?
2014. okt. 31. 00:29
1/2 anonim válasza:
egy valamit tudsz tenni,leszarod,ezt akkor kapod ha 3-an 4-en reportolnak egyvalamiért game után, mindenféle felsőbb ellenőrzés nélkül megkapod,én volt hogy naponta kaptam,haver azért kapott mert elvertünk egy magyar 3v3 team-et és meccs után odaírta hogy sziasztok,aztán kapott egy ilyen rákot
2/2 anonim válasza:
Nem a ban küszöbe, ha egyszerűen valakinek nem tetszett a képed vagy rossz napja volt, és reportolt, akkor jár ilyen figyelmeztetés, amit aoutomatikusan küld a rendszer. Ha nem lépsz ki meccsből/afkolsz, segíted szándékosan az ellenfelet vagy sértegeted a többieket/spammelsz chaten, addig szinte biztosan nem fogsz büntetést kapni. Sok olyan szánalom ember van LoL-on, aki csuklóból reportol, ha nem tetszik a képed, megvertétek a csapatát, elvitted előle a killt, nem ugrottál az utasításaira, stb. Például ranked teamnél rendszeresen az van, hogy legyőzünk valami nagyokos lengyel csapatot, akik úgy állnak bosszút, hogy végigreportolnak minket sértegetésért. Namost ezzel nyilván sokra mennek, ha egy zsót nem írtam a /all chatbe :D De sok a hülye ember, nem szabad ezekkel foglalkozni, ha te sportszerű vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!