A fable 3 mennyire hasonlít az 1. -re?
Pc-n játszottam a Fable Anniversary-val és megtetszett. Meg akarom venni xbox 360 ra de a fable 3 is ilyen színes? Lehet benne:
Házasodni
Flörtölni
Beszélgetni
Pecázni
Ásni
A 3-ban is nyitott a map?
Ugyanezek a falvak/városok vannak?
A csirkéket fel lehet rúgni? :D
Ja és a karakterünket lehet változtatni? Haj, fejforma, szakáll, bajusz, szem stb.?
És a 3ban is megöregszünk mer az nem tetszett :D
Ja és kimaradt hogy a 3.at szeretném megvenni :D
Az egy is korlátos volt. Arra mentél amerre a kerítés engedett. A 3-ban nagyobbak a terek, több a bóklászási lehetőség és "nyitottabb", de azért a korlátok ott vannak ha nem is olyan feltűnőek. Öregedés nincs, a testreszabás gyengébb mint volt régebben szerintem. Kevesebb ruha és fegyver érhető el. Mondjuk azok nagyban eltérnek és elég jól néznek ki. A falvak-városok nagyrészt azonosak, de nagyon átalakultak az idők folyamán . Beszélgetni, és interakciókba bonyolódni lehet és "fejleszthető " is ez. Hosszabb távon a haverkodás/gonoszkodás azért picit körülményes és unalmas szerintem. Házasodni i slehet.
Házad lehet. Sokkal szabadabban gazdálkodhatsz, mint az egyben. Felvásárolhatsz akár (majdnem) egész településeket is házakkal és üzletekkel. Persze van ami nem elérhető, de a legtöbbet lehet adni-venni és bérbeadni. Lehet ásnni is.
A bevezetõ küldik egy irányúak, de onnantól kezdve szabad vagy. A sztoriban kevés az átfedés. Nem lövöm le a poént.
Nem jobb, nem rosszabb, csak egyszerüen más.
Nagyon ajánlom hogy próbáld ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!