Miért fagy le a sims 3?
Valóban sok hibalehetőség van, és az asztali gépen nekem is ugyan ezt csinálta, csak nem teljesen ezt a hibaüzenetet kaptam, de a lényege ez volt. Én először addig próbálkoztam amíg be nem hozta végre a főmenüt, és minden grafikai dolgot a legalacsonyabbra állítottam, és egyesével emeltem mindegyiknek a szintjét (ha húztam egyet rajta, újraindítottam a játékot)és így megláttam, hogy azzal volt a baja, hogy a tükröződés a legmagasabb szinten volt. Tehát a próbálkozás végén kiderült, hogy csak azt kellett egyel lejjebb venni, valamiért nem tetszett neki.
Később viszont ismét eljutottunk oda, hogy megint kidobott, egyik hibaüzenet a másik hátán. Nincs véletlen tele a C meghajtód, vagy nagyon kevés hely rajta? Ahol az Electronic Arts mappás van (nekem a C-n volt) oda kell egy bizonyos mennyiségű szabad hely a játék futtatásához. Amint oda lett neki hagyva hely, megint nem lett semmi baja.
A laptopom sokkal jobb az asztali gépnél (újabb, több ram stb.) tehát alkalmasabb játékra. Itt azonban a package egyedi fájlok tették tönkre, vagy is csak egy. Női haj képes tönkrevágni az egész játékot :'D
Sok függ a számítógépedtől, pl én már olyat is láttam barátnőméknél, hogy az ő játéka (akkor még csak alapjáték volt) eredeti volt, az enyém nem. Nála a simek tiszta zombik voltak, nem vettek levegőt, nem pislogtak, de nálam igen. Érdekes dolgok vannak itt xD
Tényleg az lenne a legjobb ha kipróbálnál minden lehetőséget, csak vigyázz ki ne törölj valami fontosat. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!