Jó számítógépes játékokat keresek. Tudtok ilyeket mondani?
Elsősorban stratégiai, mászkálós, logikai játékokat keresek. De bármi más is jöhet, csak izgi legyen, hosszú és ne legyen könnyű.
Amiket ismerek:
Neverwinter Nights
World of War Craft
The I of the dragon
Hearts of Darkness
Zoo tycoon 1-2
Heroes of Might and Magic 1-5
Imperium Galactica
Ha tudtok valami jót akkor elérési útvonal is nagyban segítene.
Köszi *.*
prince of persia
rise of nations
nancy drew
Gothic 1-2 (1-et nem ismerem).
2 az örök kedvencem, nagyon szeretem azt a játékot.
Hosszú is, és 3x végig viheted mert van 3 féle kaszt, sőt, még többször, mert mivel szerepjáték ezért különböző válaszokkal különböző küldetésekkel találkozhatsz, és van hozzá magyarítás, tehát angol tudás nélkül is élvezhető.
Sőt, van hozzá kiegészítő, ami még több jó órát tesz elérhetővé, és már ahhoz is van magyarítás (sokáig nem volt, 2008-2009-ben lehetett kész).
És kicsi a gépigénye, ehhez képest jó a grafikája, és azért nem olyan könnyű, persze vannak könnyű részek is, de néha rendesen szenvedtem vele.
Eredetibe 2000 ft volt évekkel ezelőtt, megéri megvenni, főleg hogy ezt én sem tudtam letölteni, ezért vettem meg (egyetlen egy eredeti játékom, gondolhatod mennyire tetszik).
Azóta már Gothic 3 és lassan 4 is lesz, de ezeket már eléggé fikázták, állítólag nem lett olyan jó.
Amúgy ilyen középkori kardozós-íjazós-varázsolós dolog, de ha gondolod nézhetsz róla videókat.
The Witcher (rpg)
Dragon Age - Origins (rpg, ez egyébként eazméletlen nehéz)
Disciples 2 (rts, olyan mint a Heroes of Might.....)
Risen (rpg. ez is nehéz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!