Vannak itt Town of Salem játékosok?
Figyelt kérdés
Egész fasza játék, csak sajnos nagyon kevés rajta a magyar játékos, esetleg van itt valaki aki játszik vele? :)2014. okt. 27. 16:27
1/12 anonim válasza:
Igen vagyunk páran és mi is keresünk :D
4/12 Misyutaki válasza:
Haho.. vannak még itt magyar játékosok ? :)
5/12 anonim válasza:
Én most kezdtem konkrétan fél órája, de nem igazán értem. El kéne 1-2 tipp. :D
6/12 anonim válasza:
Srácok, valaki meg tudja mondani mi a különbség a böngészős és a Steam-es verzió között? :) Gondoltam beruházok rá, de ha nincs semmi különbség, akkor folytatom a böngészőst :)
7/12 anonim válasza:
Én megvettem mikor akciós volt,
Azzal tudod TÁMOGATNI a fejlesztőket.
Illetve kapsz annyi pénzt, mintha lenyomtál volna két menetet és nyertél volna rajtuk :D
szóval nem a pénz a lényege, hanem, hogy támogatod a fejlesztőket.
Illetve azt kiemelném még belőle, hogy a böngészős változat nálam néha akadozott, nem zavaróan, csak ugye nem vlt folytonos minden animáció, ilyen nincs a steam változatban :)
8/12 anonim válasza:
REndben köszi :D szerintem megveszem, csak tudni akartam, hogy tényleg mi a különbség :D
9/12 anonim válasza:
Heey, valaki esetleg magyar játékos? Én is keresnék. :D
10/12 anonim válasza:
Sziasztok most kezdtem a játékot és nem z
Tudom hogy higyan lehet csak egy embernek választ küldeni
Légyszíves mondjátok el kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!