Xbox One tulajdonosok. Így az idő elteltével mi a véleményetek a gépről?
Figyelt kérdés
Megérte vagy nem? Milyenek a játékok? Milyen a játékélmény, a multi stb? Főleg a hivatalos, Magyarországon megjelent változat érdekel (szeptemberi megjelenés), hogy mi a véleményetek róla hosszútávú használat után? Köszi a válaszokat2014. okt. 25. 18:22
1/5 A kérdező kommentje:
Ajánljátok a megvételt?
Éerdekel minden vélemény, tapaztalat
2014. okt. 25. 18:24
2/5 anonim válasza:
Örülök, hogy végre a Microsoft lejjebb adta a szintet, így most már konkrétabban kijelenthető, hogy a PS4 jobb. Nem csak teljesítményileg, de mindenben.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de ez nem érdekel. Az xbox one érdekel és hogy akinek van annak mi a tapasztalata, véleménye róla.
2014. okt. 25. 18:31
4/5 A kérdező kommentje:
A ps4 is tetszik de nem érdekel. Amúgy csak akkor vennék Ps4-et ha az Xbox One technikilag nem jó. A platformjátékok nem érdekelne0,k egy konzol húzójáték se vonz. A hardver se érdekel, mert videókon láttam, hogy mind a kettő nagyon szépen teljesít és jól futnak a játékok. Az fps-se érdekel mert a minimumot mindegyik hozza.
2014. okt. 25. 18:35
5/5 Krissz23 válasza:
Hát én nem rég vettem az enyémet, és nem bántam meg! Nagyon jó, a játék élmény, awhh komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyen szép. Amin játszok: watch dogs, GTA V, Forza 5, Fifa 14. ha esetleg vennél, akkor vegyél fel barátnak! én csak ajánlani tudom. jah és multiba forzával meg GTA val nyomtam, nagyon jó arcok az emberek, és az olcsó füles kifejezetten jól használható, rendkívül kényelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!