Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrimban miért nem találkozok...

Skyrimban miért nem találkozok másfajta sárkányokkal?

Figyelt kérdés

PC-n viszem , legújabb frissítéssel.

Látom a töltőképernyőn hogy vannak jégsárkányok, meg vörösek, minden féle de én csak vérsárkánnyal meg sima sárkánnyal találkoztam.

Emellett még lenne pár kérdésem:

A khajiitok honnan származnak? Mert úgy igazán nem tartoznak sehová. Harcoltam a Viharköpenyesek oldalán, csakhogy ők a különböző fajokat teljesen kiközösítik, tehát ennek nincs értelme.(mármint khajiitként az ő oldalukon harcolni)

A jobb felső sarokban (térképen) át lehet menni egy másik helyre. Van több ilyen hely, vagy csak ez az egy? Persze apocalypticát azt tudom, de az hozzá tartozik.

Ki fog derülni, hogy miért a birodalmiak táborának a jelképe a skyrim jele?

2014. okt. 25. 10:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyugalom ismerem! Csak, mert én, amikor a TARTOMÁNY NEVEKRŐL(!) beszéltem, akkor hoztam fel példának az morowindet. Hidd el az egész sorozatot ismerem minden kiegészítővel együt.
2014. okt. 25. 19:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor csak elbeszéltünk egymás mellett.
2014. okt. 25. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet :D
2014. okt. 25. 21:42
 14/16 A kérdező kommentje:
A kérdésemre meg nem kaptam választ :D
2014. okt. 26. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:

A sárkányok különböző fajtáival úgy találkozol ahogy erősödsz, (szintet lépsz). Azaz minél magasabb szintű vagy annál erősebb sárkánnyal találkozol.

A khajiitok Elsweyr tartományból jöttek.

Maga a fő történet Skyrimban játszódik de a Dragonborn DLC-vel át lehet menni Solstheim szigetére.

Az utolsó kérdésedre a válasz meg csak annyi, hogy igazából a Skyrimnak az a jele ami a birodalomé nem pedig fordítva, nincs jelentősége.

Én is kérdeznék egyet, mégpedig Apocalypticáról, szerintem te Apocrypha-ra gondolsz ami nem más mint az amit leírtam Solstheim szigete, és azon belül Miraak dimenziója.

2014. okt. 26. 12:08
 16/16 anonim ***** válasza:

www.uesp.net

Bármi kérdésed van a sorozat bármelyik részével kapcsoaltban, itt minden rajta van.

2014. okt. 31. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!