Skyrimban miért nem találkozok másfajta sárkányokkal?
PC-n viszem , legújabb frissítéssel.
Látom a töltőképernyőn hogy vannak jégsárkányok, meg vörösek, minden féle de én csak vérsárkánnyal meg sima sárkánnyal találkoztam.
Emellett még lenne pár kérdésem:
A khajiitok honnan származnak? Mert úgy igazán nem tartoznak sehová. Harcoltam a Viharköpenyesek oldalán, csakhogy ők a különböző fajokat teljesen kiközösítik, tehát ennek nincs értelme.(mármint khajiitként az ő oldalukon harcolni)
A jobb felső sarokban (térképen) át lehet menni egy másik helyre. Van több ilyen hely, vagy csak ez az egy? Persze apocalypticát azt tudom, de az hozzá tartozik.
Ki fog derülni, hogy miért a birodalmiak táborának a jelképe a skyrim jele?
Tehát Az Elder scrolls 5. része a Skyrim, és ebben a játékban csak Skyrim földterületén lehet játszani? Úgy gondoltam hogy át lehet menni az egész világ többi részére is. Akkor a többi földrész az a másik része az Elder scrolls-nak?
Így talán érthetőbb amit mondok: :)
Én egy szóval sem mondtam, hogy "az >>arena<< tartomány név".
Az Elder Scrolls: Arena című játékot írtam, ami az első része volt a 8 részes játéksorozatnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!