Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tanulok így meg dotázni?...

Hogy tanulok így meg dotázni? Botok ellen már unalmas, ismerőseimmel túl nehéz.

Figyelt kérdés

Botok ellen már unalmas. Egy lolos haverommal szoktunk néha játszani botok ellen, de hát az csak trollkodás. Ma barátom invelt, játszottam vele meg egy haverjával, de hát nekik több mint ezer órájuk van benne, ilyen meccsbe bekerültem, azt se tudtam mi történik. Ők túl magas szintűek. Haverom meg ugyanúgy nem érti mi van, mint én.

Így hogy leszek jó valaha is? o.O

2014. okt. 23. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Megkéred egy haverodat, hogy tanítgasson titeket, vagy csinálnak egy második steam accot, és ott tanítgatnak. De az se árt, ha kerestek valami szakirodalmat.
2014. okt. 24. 02:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sok tutorial és taktikát bemutató videó van youtube-on. Igaz, hogy angolul van mind, de ha megérted a lényegét, akkor nagyon sokat lehet belőle tanulni. Itemeket veheted, ami az ajánlott itemek listáján van, azok legtöbbször beválnak így az elején. Spellekre hamar rálehet jönni, hogy mikor milyen sorrendben érdemes húzni őket. Herokat sajnos megkell tanulni, de mindegyikről tele van a net részletes "útmutatóval". Sok idő lesz, ha hosszútávon akarsz játszani, akkor ez idő lesz meg persze éles játék.
2014. okt. 24. 20:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Szoktam nézni guide-okat, tökéletesen beszélek angolul, így könnyebb :D ha látok videóban egy szimpatikus herot akkor utánaolvasok és kipróbálom. :) azt tudom hogy sokatsokat kell gyakorolni.
2014. okt. 25. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!