Dota 2-ben, mikor emberek botok ellen játszanak, akkor is
megy az oltás?
Figyelt kérdés
Elkezdtem nemrég, és már a nagyon alapokat értem, jó lenne már rámenni arra is, hogy hogyan tudnék a szerepemnek megfelelően játszani, amit nem igazán tudok gyakorolni botokkal.
Amikor 5 játékos vs 5 bot van, akkor is nagyon leoltanak ha bénázok? :DD még nagyon n00b lennék biztos, nem egészen tudom még hogy mit kell csinálnom, tudom hogy ebben a játékban mindig megy a flamelés, de még az első próbálkozást emberekkel jó lenne megúszni békében és szeretetben :DDD Van erre esélyem? :D
2014. szept. 28. 23:24
1/7 anonim válasza:
Nem jellemző. Általában még segítenek is, megkérdezik milyen szerepet akarsz, ajánlanak hőst/itemeket stb stb. Elég sokat játszottam botok ellen egyik kezdő barátommal, egyszer sem bántották. De azért ne zárjuk ki hogy biztos lesznek agyhalott aberáltak akik mát csak azért is bántanak. Sima meccsnél már azért anyáznak ha elrontod a játékot, Rankednál konkrétan már vérző szájjal anyáznak, miközben a véresre vert kezével üti a billentyűzetet.
2014. szept. 29. 09:19
2/7 anonim válasza:
Botok elleni gyakorlás azért van, hogy tanulj. De ha már jól játszol, akkor is fog majd menni a bsztatás, mert mindenki hibás, csak az nem aki írja. Röhögni kell rajta és le szrni, hogy mit írnak chaten, hacsak nem valami értelmes tanácsot vagy utasítást nem adnak.
2014. szept. 29. 09:32
3/7 anonim válasza:
Mindig lesz csesztetés, és mindig fogja magát valaki verni, a Dota ilyen. Ha nem tudod ezeket a problémás embereket elviselni, akkor ez nem a te játékod.
2014. szept. 29. 15:13
4/7 anonim válasza:
Sajnos ez nem csak a dotára jellemző, általánosságban elmondható, hogy az 5 évnél fiatalabb játékok általában ettől hangosak(régen legalább azzal el lehetett kerülni a gyökereket, ha az ember armázni ment, a 3 tele van kiabáló 12 évesekkel - habár nem csak rájuk jellemző ez a viselkedés, 30 év felett is van, aki állandóan üvöltözik, de ez szerencsére ritkább).
2014. szept. 29. 15:59
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ha akarok ezzel játszani akkor ideje megszokni a gondolatot hogy mindig oltva leszek akármit csinálok :D
Csak az érdekelt hogy így az elején mikor még a tanulás a lényeg, már akkor csak anyázni fognak, vagy ott még számíthatok normális emberekre, akikkel lehet játszani és fejlődni :D
2014. szept. 29. 20:46
6/7 anonim válasza:
Tanulásra nagyon hasznos videók is vannak egyébként youtube-on, szinte minden kérdésedre találsz ott is választ, amit nem akarnál játék közben megkérdezni. Ahogy előttem is mondták, sajnos teljesen mindegy mennyi ideje játszol és hogyan, aki meghal az mindig egy köcsög noob lesz a legtöbb esetben. Még csak soknak sem mondható 1200 körüli játéknál járok, a játékok felében előfordul anyázás és flamerkedés. Nekem megvan az a szerencsém, hogy a legtöbb meccset csapatban 5-en játszuk, de még ott is lehet, hogy valakinél elszakad a cérna :P ha nagyon megunod, akkor ott a mute all chat gombocska, közben nyomatsz valami zenét, nem lesz gond.
2014. szept. 30. 04:32
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, videókat szoktam nézni :) köszi a válaszokat mindenkinek ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!