League of Legends. Sion. Bug?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy megvettem Siont,
a mecsek közepe táján a Q meg az R betü "leblokkált" (hiába nyomkodtam, nem aktiválodtak a skillek) , nem a billentyüzettel van baj, mert minden meccsen ezt csinálja :(
Megoldàs?
2014. okt. 19. 18:00
1/2 anonim válasza:
Ha csak Sionnal van ez, akkor bug lehet. Én egyszer találkoztam ilyennel, hogy az egyik spellem az istennek nem bírtam eltolni (azt hiszem, Malphite-tal), pedig biztosan nem a billentyűzettel volt gond, szóval elképzelhető, hogy nálad is valami ilyen bug volt.
2/2 anonim válasza:
Én már többször találkoztam ezzel, nem újdonság. A Q skill meg szinte 70%-ban bugos. Hiába aktiválom ismét, nem csapja le a fejszét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!