Hogy adjak vizet a lónak star stable-ban? (SSO)
Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam, de nagyon analfabéta vagyok.:/ A víz már megvan inventorymban, ahogy a kefe is, de nemtudom gondozni. Aki játszik, kérlek segítsen!2014. okt. 17. 16:14
1/3 anonim válasza:
Ha megvan a víz a vödörben, akkor a lovad oldalára kell ráhúzni a vödröt a hátizsákodból, nem pedig a fejéhez. Nem túl logikus, én is agyaltam rajta egy darabig :D Egyébként az etetést, csutakolást, patakaparást ugyanígy kell. Fogod az eszközt, és a lovad oldalára húzod, majd elengeded. :)
2/3 anonim válasza:
Ja, ha istállófeladatot kell végrehajtani, akkor a vizet abba a hosszúkás tartóba kell önteni, nem pedig a kicsi kerekbe. Most jutott eszembe, hogy talán erre gondoltál :D
3/3 anonim válasza:
#2 nem, szerintem nem erre gondolt, mivel khmm, idézem: "de nem tudom gondozni." :D de szerintem alap dolog, hogy ha már mindent megpróbált a kérdező, akkor azt is, amit te írtál, ha viszont tényleg olyan "analfabéta" a kérdező, akkor bocsi, #2... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!